Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 92,00

Glansgraad

Glansgraad

Ondergrond

Ondergrond

Verftype

Verftype

Kwaliteit

Kwaliteit

Verfbasis

Verfbasis

Toepassing

Toepassing

Duurzaamheid

Duurzaamheid

Schrobklasse

Schrobklasse

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Verf

Bij Verfspot kies je de verf die het beste past bij jouw klus. Kies uit verschillende merken, kwaliteitssoorten en meer, want of het nu gaat om het opfleuren van een babykamer, of het voorkomen van een verrotte buitendeur, jouw klus begint bij de basis: een kwaliteitsverf speciaal voor u op kleur gemengd.

Actieve filters

 • Wijzonol Grondverf Alkyd

  Vanaf € 17,95

  Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige universele grondverf op basis van terpentine. Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Het is geschikt voor het gronden van hout en het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. De Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar heeft een mooie vloei en is eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kunnen eventuele onvolkomenheden gemakkelijk worden weggewerkt, waardoor je een strak en mooi eindresultaat kunt bereiken. Bestel de Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar bij Verfspot.nl voor een scherpe prijs en ga aan de slag met je schilderproject. 

 • Wijzonol Matlak Alkyd

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Matlak Alkyd is een duurzame matte lakverf op terpentinebasis, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze kras- en stootvaste lak staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende verwerkingseigenschappen. De unieke matte uitstraling van deze verf zorgt voor een verbluffend resultaat. Met zijn goede vloeiing en uitmuntende dekkracht is deze lak ideaal voor het schilderen van meubels, deuren, keukenkastjes en diverse andere oppervlakken. Bestel nu bij Verfspot.nl . Geef je interieur een prachtige matte afwerking met Wijzonol Matlak Alkyd!

 • Wijzonol Zijdeglanslak Alkyd

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige zijdeglanslak voor binnen op basis van alkydhars. Deze universele verf staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende kras- en stootbestendigheid. Schilders waarderen de verf vanwege de eenvoudige verwerking en mooie vloei. Het is ideaal voor het overschilderen van eerder met alkydlak geschilderd houtwerk. 

 • Wijzonol Hoogglanslak Alkyd

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige terpentinegedragen hoogglans lak speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze verf is ideaal voor het aflakken van meubels, kozijnen, deuren en ander houtwerk. Daarnaast is het ook geschikt voor voorbehandeld metaal en kunststof. Belangrijk is dat het oppervlak vooraf behandeld wordt met een grondverf of een multiprimer. De lak biedt uitstekende kras- en slijtvastheid, maar kan bij blootstelling aan weinig UV-licht enigszins vergelen. 

 • Wijzonol Grondverf Aqua

  Vanaf € 17,95

  Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is een sneldrogende en goed dekkende grondverf die ideaal is voor binnen. Deze universele grondverf is geurarm en geschikt voor het schilderen van nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk, voorbehandeld metaal en kunststof. Het is perfect voor het schilderen van ramen, kozijnen, deuren en aftimmeringen. Deze grondverf vormt de ideale basis voor de Wijzonol Zijdeglans, Hoogglans of Matlak op waterbasis, maar kan ook moeiteloos worden overschilderd met andere watergedragen lakken. Dankzij de snelle droging en goede hechting is deze grondverf gemakkelijk en prettig te verwerken. 

 • Wijzonol Hechtprimer Aqua

  Vanaf € 19,95

  Wijzonol Hechtprimer Acryl is een watergedragen grondverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze primer is ideaal voor het voorbehandelen van houten, metalen en kunststof meubels, deuren en kozijnen. De grondverf droogt snel, maar het duurt enkele dagen voordat deze volledig is uitgehard, zodat de hechting optimaal is. Je kunt de grondverf overschilderen met een watergedragen lak voor een duurzame afwerking. Met Wijzonol Hechtprimer Acryl leg je een stevige basis voor je schilderwerk, zowel binnen als buiten. Vertrouw op de kwaliteit van Wijzonol voor een professioneel resultaat. 

 • Wijzonol Matlak Aqua

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Matlak Acryl is een hoogwaardige matte lak voor binnen die je interieur een prachtige afwerking geeft. Deze kras- en stootvaste lak op waterbasis heeft een minimale vergeling en is zeer eenvoudig te verwerken. De unieke matte uitstraling van deze lakverf zorgt voor verwondering en is werkelijk uniek. De verf heeft een uitstekende vloeiing en dekt uitermate goed. Ideaal voor het schilderen van meubels, deuren en keukenkastjes. In feite kun je met deze verf ieder houten oppervlak behandelen. Bestel Wijzonol Matlak Acryl nu bij Verfspot.nl en creëer een prachtige matte afwerking in je interieur. 

 • Wijzonol Zijdeglanslak Aqua

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Zijdeglanslak Waterverdunbaar is een hoogwaardige watergedragen zijdeglans lak speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Deze verf is ideaal voor het aflakken van meubels, kozijnen, deuren en ander houtwerk. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor het overschilderen van voorbehandeld metaal en kunststof, op voorwaarde dat het oppervlak eerst is behandeld met een multiprimer. De lak is kras- en slijtvast en vergeelt niet. 

 • Wijzonol Hoogglanslak Aqua

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Hoogglanslak Aqua is een hoogwaardige watergedragen hoogglans lak speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze verf is ideaal voor het aflakken van meubels, kozijnen, deuren en ander houtwerk. Daarnaast is het ook geschikt voor voorbehandeld metaal en kunststof. Belangrijk is dat het oppervlak vooraf behandeld wordt met een multiprimer. De lak biedt uitstekende kras- en slijtvastheid, maar kan bij blootstelling aan weinig UV-licht enigszins vergelen. 

 • Wijzonol Aqua Hechtprimer

  Vanaf € 49,95

  Wijzonol Aqua Hechtprimer is een matte, waterverdunbare hechtprimer met een hoogvullend vermogen. Deze primer op basis van acrylaat is geschikt voor zowel binnen als buiten. Het kenmerkt zich door uitstekende hechting, mooie vloei en een uitstekende dekking. Met Wijzonol Aqua Hechtprimer bereid je oppervlakken voor op een duurzame en hoogwaardige afwerking. Deze primer zorgt voor een sterke hechting van de verf op verschillende ondergronden, waardoor een langdurige bescherming en een mooi eindresultaat worden gegarandeerd. Bestel nu bij Verfspot.nl.

 • Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer

  Vanaf € 50,95

  Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer is een hoogwaardige waterverdunbare hechtprimer die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Deze primer biedt uitstekende isolerende eigenschappen en is speciaal ontworpen om bloedend hout te isoleren. Daarnaast kan het ook worden toegepast als grond- en hechtlaag op diverse ondergronden zoals staal, ijzer, aluminium, koper, hout en hard pvc. Met Wijzonol Aqua Corrosiewerende Primer creëer je een duurzame bescherming tegen corrosie en zorg je voor een goede hechting van de verf. Bestel nu bij Verfspot.nl en profiteer van hoogwaardige kwaliteit en uitstekende prestaties. 

 • Wijzonol Aqua Zijdeglans

  Vanaf € 62,95

  Wijzonol Aqua Zijdeglans is een waterverdunbare zijdeglans lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Deze kras- en slijtvaste verf op waterbasis is handvetbestendig, goed vullend en vergeelt niet. Dankzij de goede vloei en langere open tijd is deze verf gemakkelijk te verwerken. Met uitstekende dekking en een prachtige zijdeglans afwerking zorgt Wijzonol Aqua Zijdeglans voor een stralend resultaat. Gebruik deze verf voor het schilderen van binnenoppervlakken zoals deuren, trappen, vloeren en kozijnen. Ontdek de eenvoudige verwerking en duurzame kwaliteit van Wijzonol Aqua Zijdeglans. Bestel nu bij Verfspot.nl. 

Bij Verfspot kies je de verf die het beste past bij jouw klus. Kies uit verschillende merken, kwaliteitssoorten en meer, want of het nu gaat om het opfleuren van een babykamer, of het voorkomen van een verrotte buitendeur, jouw klus begint bij de basis: een kwaliteitsverf voor u op maat gemengd.

Afhankelijk van de ondergrond, het verftype en de verfbasis kom je uit bij de verf(soort) waar jij de komende jaren elke dag blij van wordt. Want er is weinig dat je persoonlijke stijl zo naar buiten brengt als dit veelzijdige goedje dat met gemak jarenlang je huis beschermt en je interieur kleurt.


Het aanbrengen is even een precies klusje, maar het resultaat is het driedubbelgelakt waard. Dus waar wacht je op? Duik in ons assortiment aan verschillende merken, kwaliteiten en meer. Alles voor jouw verfklus vind je bij Verfspot.