Verfspot Leeuwarden

Al sinds het jaar 2000 zit onze winkel in Leeuwarden, en is inmiddels een begrip (voorheen RuyterVerf). Bij ons zul je afwisselend Bennie, Fergus, Brent en Janny aantreffen, die je met veel plezier zullen begeleiden en adviseren door het uitgebreide assortiment verf, behang en aanverwante producten.

Onze openingstijden:

Maandag 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

Deze dagen zijn wij extra gesloten, 31 december oudjaarsdag, 1 januari nieuwjaarsdag, tweede paasdag, 27 april koningsdag, hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag.

Contact

Wagnerstraat 1-3
8915 CH Leeuwarden
Nederland

Tel: 058 212 43 18

Bereikbaar

Breng ons een bezoek in de winkel!

Naast onze webshop, heb je de mogelijkheid om ons te bezoeken in onze winkel in Leeuwarden, waar je op maat wordt geholpen door een van medewerkers. Onze experts staan klaar om je technisch-, kleur en/of behang advies te geven. Ook is het mogelijk om hier je onlinebestelling af te halen. en helpen je natuurlijk ook graag verder via telefoon of e-mail.

Ons assortiment merken!

Als dé verfspecialist van het Noorden hebben we alle bekende merken in huis:

· Wijzonol
· Sigma
· Sikkens
· Trimetal
· Boonstoppel
· PrimaVerf

· Farrow & Ball verven
· Anza Pro
· Eijffinger
· Hooked on Walls
· Arte
· Farrow & Ball behang

De duurzaamheid van verf begint bij een goede advisering, en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze winkels of in onze webshop. Mis je een bepaald product? Laat het ons weten! We helpen je graag om de mogelijkheden te verkennen.

Dé verfwinkel van Leeuwarden en omgeving!

Ben je op zoek naar de perfecte kleur, hoogwaardige verf en uitstekende service in Leeuwarden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu je binnenmuren wilt opfrissen met een nieuwe tint of je schutting een opknapbeurt wilt geven, wij staan voor je klaar.

Inspiratie nodig?

In onze winkel hebben we een uitgebreide collectie producten en kleurenwanden en/of kleurstalen van professionele merken, zoals Wijzonol, Sigma, Flexa Pure en Sikkens. Voor elke klus hebben we de juiste verf beschikbaar. Daarnaast kun je je hart ophalen in onze uitgebreide collectie behangboeken, kortom wees welkom voor advies en inspiratie.

Kom langs, we zijn goed bereikbaar Je vindt ons eenvoudig in de buurt van het SC Cambuur stadion aan de Wagnerstraat. Je bent van maandag tot en met zaterdag van harte welkom in onze winkel, of je nu in Leeuwarden, Lekkum, Miedum, Hempens of Tietjerk woont. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.