Verfspot Groningen

Na een succesvolle start in leeuwarden in het jaar 2000, hebben we besloten om onze horizon te verbreden en zijn we in 2007 een nieuwe uitdaging aangegaan aan de Westerhaven in Groningen!

Zodra je onze winkel in Groningen binnenstapt, zul je hartelijk worden ontvangen door Jacob of Bennie. Met hun aanstekelijke enthousiasme staan zij klaar om je te helpen en te adviseren bij al je verfgerelateerde behoeften.

Onze openingstijden:

Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag 09.00 – 17.00 uur
Zondag gesloten

Deze dagen zijn wij extra gesloten, 31 december oudjaarsdag, 1 januari nieuwjaarsdag, tweede paasdag, 27 april koningsdag, hemelvaartsdag, tweede pinksterdag, eerste en tweede kerstdag.

Contact

Westerhaven 5-1
9718 AT Groningen
Nederland

Tel: 050 31 33 755

Bereikbaar

Wil jij je huis transformeren tot een waar paradijsje? Of ben je gewoon op zoek naar een mooie nieuwe kleur om je voordeur mee te schilderen? Breng dan een bezoek aan onze verfwinkel in Groningen en ontdek ons uitgebreide assortiment verf van topmerken, zoals Sigma, Sikkens of Wijzonol. Of je nu op zoek bent naar frisse muurverf voor de woonkamer, hoogglanslak voor de kozijnen of beits voor de schutting in de tuin, wij hebben voor elk project de perfecte verf op voorraad. Onze mengmachines zijn gecertificeerd en worden regelmatig onderhouden, zodat we altijd de beste kleuren en mengverf kunnen leveren. Bovendien werken we uitsluitend met originele producten en mengpasta's, zodat je verzekerd bent van de hoogste kwaliteit.

Kom langs en laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod en persoonlijke service!

DE MEEST GERENOMMEERDE VERFWINKEL IN GRONINGEN

Bij ons kun je verf online kopen of in de winkel bij echte vakmensen! We zijn trots op onze jarenlange ervaring en leveren alleen producten en service van de allerhoogste kwaliteit. Of je nu een ervaren klusser bent of voor het eerst een kwast oppakt, wij weten precies wat je nodig hebt om je schilderklus tot een succes te maken. Van de juiste kwast en roller tot handige tips en tricks voor de verfapplicatie, bij ons ben je aan het juiste adres. Onze

verfspecialisten staan altijd klaar om je te adviseren en te assisteren. Dus waar wacht je nog op? Kom gezellig langs!

UITSTEKENDE BEREIKBAARHEID

Breng een bezoek aan onze verfwinkel in Groningen, gelegen in het hart van de stad, en combineer het met een heerlijk dagje uit in Groningen. Of je nu met de fiets of met de auto komt, onze winkel is gemakkelijk bereikbaar en goed te vinden. Kom gerust langs voor een heerlijke kop koffie en bespreek jouw schilderwensen, zodat we je kunnen adviseren over de beste verf en gereedschappen. Tot snel, want voor het kopen van verf moet je in het bruisende centrum van Groningen zijn!