Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 2,00 - € 14,00

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Behang

Glasvezelbehang en renovlies, inmiddels kennen we het allemaal. Het geeft de muur (of het plafond) net even wat extra uitstraling, verdoezelt haarscheurtjes en je kunt letterlijk alle kanten op wb. het uitzoeken van een goede kleur(combinatie).

Actieve filters

 • Renovlies 150 Gram

  Vanaf € 3,00

  Met Renovlies 150 Gram creëer je eenvoudig een frisse uitstraling voor je muren. Dit overschilderbare renovliesbehang geeft je oude muren een gloednieuwe look. Het behang met een gewicht van 150 gram per vierkante meter verbergt moeiteloos kleine gaatjes en haarscheurtjes. Verkrijgbaar in handige rollen van 25 meter, en ook los per meter beschikbaar. Geef je muren de vernieuwing die ze verdienenen bestel uw behang nu bij Verfspot.nl!

  *Renovlies los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Standaard Ruitje Ongesausd

  Vanaf € 3,75

  Bescherm jouw muren met glasweefselbehang Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Wil je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Verkrijgbaar in rollen van 25 meter en 50 .meter, en los per meter!

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Standaard Ruitje Voorgesausd

  Vanaf € 4,00

  Bescherm en verfraai jouw muren met ons Standaard Ruitje Voorgesausd glasweefselbehang. Deze muurbekleding biedt niet alleen een aantrekkelijke zichtbare structuur, maar zorgt ook voor duurzame bescherming van jouw muren. Het behangen is eenvoudig; je smeert gewoon de wand in met onze speciale lijm voor glasweefselbehang en plakt de behangstrook op zijn plaats. Verkrijgbaar in rollen van 25 en 50 meter, evenals los per meter, waardoor het perfect is voor projecten van elke omvang. Kies voor kwaliteit en stijl met ons Standaard Ruitje Voorgesausd glasweefselbehang en geef je interieur een tijdloze uitstraling met een vleugje bescherming.

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Visgraat Ongesausd

  Vanaf € 4,75

  Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Wil je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Verkrijgbaar in rollen van 25 meter, en los per meter!

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Grote Ruit Ongesausd

  Vanaf € 4,75

  Glasweefsel in grote ruit motief. Bescherm jouw muren met glasweefselbehang Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Wil je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Verkrijgbaar in rollen van 25 meter, en los per meter!

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Grote Ruit Voorgesausd

  Vanaf € 4,00

  Glasweefsel in grote ruit motief, voorgesausd. Bescherm jouw muren met glasweefselbehang Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Wil je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Verkrijgbaar in rollen van 25 meter, en los per meter!

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Fijne Ruit Voorgesausd

  Vanaf € 4,75

  Glasweefsel fijn ruitje. Bescherm jouw muren met glasweefselbehang Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Will je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op.  Verkrijgbaar in rollen van 25 meter en 50 meter, en natuurlijk ook los per meter!

  *Glasweefsel los per meter kan alleen afgehaald worden in èèn van onze winkels, dit sturen we niet op!

 • Glasweefsellijm

  Vanaf € 9,95

  Primaverf Glasweefsellijm is dé keuze voor een vlekkeloze hechting van glasweefselbehang. Deze hoogwaardige lijm is speciaal ontworpen om op ondergronden zoals stucwerk, gipsplaten en steenachtige ondergronden te worden toegepast. Of je nu een ervaren klusser bent of voor het eerst gaat behangen, Primaverf Glasweefsellijm maakt de klus eenvoudig en betrouwbaar. Bestel nu bij Verfspot en geniet van een snelle, gemakkelijke en duurzame oplossing voor je glasweefselbehangprojecten.

 • Plak Plak Glasweefsellijm

  Vanaf € 11,95

  Ontdek de perfecte wandlijm voor glasweefsel- en glasvezelbehang met Plak-Plak Glasweefsellijm M10, verkrijgbaar bij Verfspot! Deze speciale lijm is ontworpen voor gebruik op steenachtige ondergronden, stucwerk en gipsplaten. Plak-Plak Glasweefsellijm M10 garandeert een stevige hechting, waardoor het ideaal is voor diverse wandtoepassingen. Maak je ruimte prachtig met glasweefsel- of glasvezelbehang, wetende dat je kunt vertrouwen op deze lijm. Vereenvoudig je behangprojecten en kies voor Plak-Plak Glasweefsellijm M10 voor een moeiteloze applicatie en duurzame resultaten.

  * 2,5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

 • Plak Plak Vlieslijm

  Vanaf € 11,95

  Ontdek de perfecte lijm voor jouw behangproject met Plak Plak Vlieslijm, verkrijgbaar bij Verfspot! Deze transparante behanglijm is speciaal ontworpen voor vliesbehang, papierbehang en vinylbehang op vlies- of papierdrager. De lijm is direct klaar voor gebruik, waardoor het behangen een eenvoudige en efficiënte klus wordt. Plak Plak Vlieslijm staat voor een sterke en duurzame hechting, waardoor je geniet van een prachtige en langdurige afwerking. Maak je behangklus gemakkelijk en succesvol met Plak Plak Vlieslijm. Bestel het vandaag nog bij Verfspot en transformeer jouw ruimte met stijlvol behang!

  * 2,5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

 • Perfax Behangplaksel Metyl

  € 8,95

  Perfax Behangplaksel Metyl is de ideale keuze voor zowel normaal als zwaar behang. Door methylcellulose is het extra sterk, vlekt en klontert niet. Geschikt voor diverse behangsoorten, waaronder normaal en zwaar behang, is het behangplaksel goed corrigeerbaar en vochtbestendig. Voor een perfect resultaat adviseren we Perfax Metyl voor nieuwe pleisterlagen. Voor een optimale hechting op verschillende ondergronden biedt Perfax diverse oplossingen. Bestel nu bij Verfspot voor een feilloze behangervaring!

 • Perfax Behangplaksel Metyl Speciaal

  € 11,95

  Perfax Behangplaksel Metyl Speciaal Paars biedt goede kracht en is perfect geschikt voor zwaar, extra zwaar en speciaal behang, waaronder Rauhfaser en vinylbehang. Met zijn extra sterke formule is deze paarse variant ideaal voor veeleisende behangtoepassingen. Voor andere behangsoorten raden wij aan om te kiezen voor een geschikt type Perfax Behangplaksel of Wandlijm. Vertrouw op de buitengewone hechting van Perfax Metyl Speciaal Paars om duurzame resultaten te leveren, waardoor je behangprojecten met gemak en professionaliteit worden voltooid. Ontdek de kracht van Perfax voor een feilloze en langdurige behangervaring.

Bij Verfspot kun je kiezen uit verschillende patronen, zoals de klassieke ruit, grote ruit of een moderne visgraat.

Glasvezelbehang of renovlies is makkelijk te verwerken en je hebt keuze uit voorgesausd of niet. De voorgesausde versie heeft al een basisverflaagje, dus als je normaal twee keer zou moeten verven, ben je nu klaar met 1 laag (mits je een goede kwaliteit muurverf gebruikt). Al is dat ook een beetje afhankelijk van de kleur die je op de muur wilt. Een donkere kleur moet sowieso 2 keer.


De meeste mensen kiezen voor voorgesausd glasvezelbehang, want dit is steviger (en daardoor gemakkelijker te verwerken) en heeft een duidelijkere structuur.