Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

 • € 0,00 - € 11,00

Geschikt voor

Geschikt voor

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Kwasten

Zelfs al heb je de perfecte verf gevonden, dan nog kom je zonder kwast niet ver. Gelukkig voor jou hebben wij verschillende kwaliteiten en soorten kwasten en rollers in ons assortiment. 

Actieve filters

 • Voordeel Kwast Rond

  Vanaf € 0,90

  Ontdek de Anza Voordeel Kwast Rond op Verfspot.nl! Ideaal voor eenvoudige verfklussen, deze kwast is geschikt voor eenmalig gebruik. Voor grotere of preciezere projecten raden we een professionele Anza kwast aan, die na gebruik schoongemaakt en hergebruikt kan worden. De Anza Voordeel Kwast Rond is verkrijgbaar in verschillende maten, waaronder maat 8 (.....), 10 (20 mm), 14 (25 mm), en 18 (32 mm), waarbij de afmetingen de diameter van de kwast aangeven. Bestel nu en geniet van een vlotte verfklus met deze handige kwast!

 • Voordeel Kwast Plat

  Vanaf € 0,90

  Ontdek de voordelen van de Voordeel Kwast Plat op Verfspot.nl! De platte vorm zorgt voor een gelijkmatige dekking en een prima afwerking. Geschikt voor eenmalig gebruik. Beschikbaar in maat 20 (2 cm), 40 (3,5 cm), 50 (4,5 cm), 70 (6,5 cm). Bestel de Voordeel Kwast Plat nu op Verfspot.nl!

 • Voordeel Blokkwast

  Vanaf € 3,95

  Ontdek de voordelen van de Voordeel Blokkwast bij Verfspot.nl! Deze blokkwast is een must-have voor elke schilderklus. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, zorgt deze blokkwast voor een gelijkmatige verdeling van verf op verschillende oppervlakken. Profiteer van de scherpe prijs en bestel vandaag nog jouw Voordeel Blokkwast.

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Rond

  Vanaf € 2,95

  De Anza Hybride Voordeel Kwast Rond is een hoogwaardige en veelzijdige kwast die jouw schilderklussen naar een hoger niveau tilt. Met zijn ronde vorm biedt deze kwast uitstekende precisie en controle bij het verven van kleine oppervlakken en details. De hybride vezels zorgen voor een perfecte verfopname en afgifte, waardoor je snel en gelijkmatig kunt schilderen zonder strepen of druipers. Deze kwast is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verven en staat garant voor professionele resultaten. Bestel de Anza Hybride Voordeel Kwast Rond nu bij Verfspot.nl en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en prijs.

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Plat

  Vanaf € 3,95

  De Anza Hybride Voordeel Kwast Plat is een veelzijdige en hoogwaardige kwast, ideaal voor allerlei schilderklussen. Met zijn platte vorm biedt deze kwast uitstekende precisie en controle bij het verven van grote oppervlakken en hoeken. De hybride vezels zorgen voor een perfecte verfopname en afgifte, waardoor je snel en gelijkmatig kunt schilderen zonder strepen of druipers. Deze kwast is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven, waardoor je hem voor diverse projecten kunt gebruiken. Dankzij de voordelige prijs van Verfspot.nl en snelle levering is de Anza Hybride Voordeel Kwast Plat een ideale aanvulling voor elke schilderuitrusting.

 • Anza Diamond Classic Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  Anza Diamond Classic Kwast Rond is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, en voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Rond geadviseerd.  

 • Anza Diamond Classic Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  Anza Diamond Classic Kwast Plat is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Plat geadviseerd.  

 • Anza Titanium Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  De Anza Titanium Kwast Rond is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Titanium Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  De Anza Titanium Kwast Plat is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Titanium Kwast Aqua Rond

  Vanaf € 5,95

  De Anza Titanium Kwast Aqua Rond is een hoogwaardige ronde kwast van topkwaliteit, perfect voor al je schilderprojecten. Deze kwast is speciaal ontwikkeld voor gebruik met watergedragen verven en staat bekend om zijn uitstekende verfopname en afgifte. De combinatie van synthetische en natuurlijke haren zorgt voor een professioneel resultaat bij elke verfklus. Dankzij de ronde vorm van de kwast kun je gemakkelijk grote oppervlakken en moeilijk bereikbare plekken schilderen. Of het nu gaat om muren, plafonds, kozijnen of ander schilderwerk, met de Anza Titanium Kwast Aqua Rond krijg je altijd een strak en gelijkmatig eindresultaat. Bestel vandaag nog jouw Anza Titanium Kwast Aqua Rond bij Verfspot.nl en ervaar zelf het gemak van werken met kwaliteitsverfkwasten. 

 • Anza Titanium Kwast Aqua Plat

  Vanaf € 6,95

  De Anza Titanium Kwast Aqua Plat is een hoogwaardige platte kwast van topkwaliteit voor al je verfklussen. Deze kwast is speciaal ontworpen voor gebruik met watergedragen verven en heeft een unieke mix van synthetische en natuurlijke haren, waardoor hij een uitstekende verfopname en afgifte heeft. De platte vorm zorgt voor strakke en gelijkmatige verfapplicatie op grote oppervlakken en randen. De ergonomische softgrip zorgt voor comfortabel schilderen en de kwast is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Met de Anza Titanium Kwast Aqua Plat ben je verzekerd van een professioneel en vlekkeloos eindresultaat.

 • Anza Lyons Penseel Gebogen Zwart

  Vanaf € 7,95

  De Anza Lyons Gebogen penseel is ontworpen om moeilijk bereikbare plekken te schilderen. Het heeft een gebogen gelakte houten steel en haren van topkwaliteit varkenshaar die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf. Het penseel is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger. Het is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken. De Anza Lyons Penseel Gebogen is een kosteneffectieve optie voor professionele schilders en doe-het-zelvers.

Welke je kiest is afhankelijk van de soort verf die je gebruikt. Gebruik je watergedragen verf, kies dan voor een bijpassende kwast en/of roller. Watergedragen verf droogt sneller, dus watergedragen kwasten en rollers houden meer verf vast, waardoor je een vollere laag aanbrengt die beter uitvloeit voor een streeploos geheel.

Net als bij verf, zijn kwasten en rollers te koop in verschillende prijsklassen. Wij raden aan om te gaan voor een professioneel kwaliteitsmerk. Deze kwasten laten geen haren achter, pluizen niet, gaan langer mee en verdelen de verf beter voor een mooier resultaat. En zeg nu zelf, als je de moeite neemt om bewapend met verf, kwast en roller je huis een nieuwe lik te geven, dan wil je ook het meest duurzame, mooiste resultaat, toch? Zo kun je extra lang genieten van je noeste arbeid.


Producttip: moet je een gladde muur verven? Ga dan voor de Muurverfroller Glad. Deze brengt de saus heel glad aan voor een strak resultaat. Gaat het juist om een muur met spack of structuur? Gebruik dan de Muurverfroller Medium/Grof, deze heeft langere vezels en zo komt de saus in alle verborgen hoekjes en gaatjes van de structuur.