Filteren op

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 12,00

Geschikt voor

Geschikt voor

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 216 71 20
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Kwasten

Zelfs al heb je de perfecte verf gevonden, dan nog kom je zonder kwast niet ver. Gelukkig voor jou hebben wij verschillende kwaliteiten en soorten kwasten en rollers in ons assortiment. 

Actieve filters

Welke je kiest is afhankelijk van de soort verf die je gebruikt. Gebruik je watergedragen verf, kies dan voor een bijpassende kwast en/of roller. Watergedragen verf droogt sneller, dus watergedragen kwasten en rollers houden meer verf vast, waardoor je een vollere laag aanbrengt die beter uitvloeit voor een streeploos geheel.

Net als bij verf, zijn kwasten en rollers te koop in verschillende prijsklassen. Wij raden aan om te gaan voor een professioneel kwaliteitsmerk. Deze kwasten laten geen haren achter, pluizen niet, gaan langer mee en verdelen de verf beter voor een mooier resultaat. En zeg nu zelf, als je de moeite neemt om bewapend met verf, kwast en roller je huis een nieuwe lik te geven, dan wil je ook het meest duurzame, mooiste resultaat, toch? Zo kun je extra lang genieten van je noeste arbeid.


Producttip: moet je een gladde muur verven? Ga dan voor de Muurverfroller Glad. Deze brengt de saus heel glad aan voor een strak resultaat. Gaat het juist om een muur met spack of structuur? Gebruik dan de Muurverfroller Medium/Grof, deze heeft langere vezels en zo komt de saus in alle verborgen hoekjes en gaatjes van de structuur.