Anza Diamond Classic Kwast Plat

Anza Diamond Classic Kwast Plat is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Plat geadviseerd.  

maat
€ 6,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Anza Diamond Classic Kwast Plat, een van de beste kwasten op de markt. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kwast een lastige beslissing is, en daarom willen wij je graag zo veel mogelijk informatie geven over onze Anza Diamond Classic Kwast Plat.

Wat maakt onze Anza Diamond Classic Kwast Plat zo bijzonder?

De Anza Diamond Classic Kwast Plat is een hoogwaardige kwast die speciaal is ontworpen voor professionele schilders en de doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een uniek ontwerp waardoor hij zeer geschikt is voor het aanbrengen van terpentine gedragen verf op allerlei oppervlakken. De kwast heeft een speciaal ontwerp waardoor hij comfortabel in de hand ligt en je ermee kunt werken zonder vermoeid te raken.

Het geheim van de Anza Diamond Classic Kwast Plat is de unieke combinatie van synthetische haren en natuurlijke varkensharen. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid, waardoor de kwast zeer geschikt is voor het aanbrengen van alle soorten alkydverf op alle oppervlakken. Daarnaast zorgt de combinatie van haren voor een uitstekende verfopname en -afgifte, waardoor je efficiënt kunt werken.

Bovendien is de Anza Diamond Classic Kwast Plat zeer duurzaam en gaat hij lang mee. De kwast is zeer gemakkelijk schoon te maken (met Kwastenreiniger) en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Deze kwast is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, voor water gedragen verf adviseren wij Anza Titanium Kwast Aqua Plat

Waarom kiezen voor onze Anza Diamond Classic Kwast Plat?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige kwast van professionele kwaliteit, dan is onze Anza Diamond Classic Kwast Plat de beste keuze. De kwast is speciaal ontworpen voor professionele schilders en doe-het-zelvers en is zeer geschikt voor het aanbrengen van alle soorten terpentine gedragen verf op alle oppervlakken. Door de unieke combinatie van synthetische haren en natuurlijke varkensharen is de kwast zeer flexibel en stijf tegelijk, wat zorgt voor een perfecte verfopname en -afgifte.

Daarnaast is de Anza Diamond Classic Kwast Plat zeer duurzaam en gaat hij lang mee. De kwast is gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben.  Nadat je je schilderklus hebt afgerond kun je de kwast wegzetten in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie , dit product verdampt niet en zorgt ervoor dat de haren van je kwast jaren zacht blijven.

Kortom, als je op zoek bent naar de beste kwast voor professioneel schilderwerk, dan is de Anza Diamond Classic Kwast Plat de beste keuze. Je zult er zeker geen spijt van krijgen. 

Kenmerken:

  • Laat geen haren los
  • Mix van synthetische- en varkenshaar
  • Perfecte verdeling van je alkyd verf

Hier onder vind je de verschillende afmetingen van de Anza Diamond Classic Kwast Plat:

Maat 10 = 1,0 inch = 27 mm breed.

Maat 15 = 1,5 inch = 40 mm breed.

Maat 20 = 2,0 inch = 50 mm breed.

Maat 25 = 2,5 inch = 60 mm breed.

Anza

Datasheet

Geschikt voor
terpentinegedragen verf

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in