klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 216 71 20
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Anza

Actieve filters

 • Anza Reservemessen Behangafsteker

  € 6,95

  De Anza reservemessen is het perfecte product om je oude hardnekkige behang er af te halen. De Anza reservemessen behangafsteker is echt een aanrader om in combinatie met de Anza behangafsteker.

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Rond

  Vanaf € 3,95

  Universele kwast voor het gebruik van terpentine en watergedragen verf.

 • Anza Purpose Cutter

  € 12,95

  De Anza purpose cutter is een vrij universeel mes, je kan hem gebruiken als gewoon afbreekmes maar toch is deze net iets anders dan de andere afbreekmessen. Dit komt omdat de Anza purpose cutter specifiek gemaakt is om ook dikke touwen door te kunnen snijden, ook heeft de Anza purpose cutter nog een handige inham om als veilige touwsnijder te fungeren.

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Plat

  Vanaf € 4,95

  Universele kwast voor het gebruik van terpentine en watergedragen verf.

 • Anza Naden Plamuurmes

  Vanaf € 16,95

  De Anza naden plamuurmes heeft een kleine bolling aan het uiteinde van het blad, dit met als voordeel dat je het vulmiddel wat je verwerkt beter kan verdelen. 

 • Anza Diamond Classic Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  Anza Diamond Classic Kwast Rond is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, en voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Rond geadviseerd.  

 • Anza Diamond Classic Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  Anza Diamond Classic Kwast Plat is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Plat geadviseerd.  

 • Anza Titanium Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  De Anza Titanium Kwast Rond is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Titanium Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  De Anza Titanium Kwast Plat is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Behangafsteker

  € 19,95

  Problemen met het verwijderen van je oude behang? Dan is de Anza behangafsteker de ideale tool om je uit de brand te helpen. De Anza behangafsteker is door middel van zijn dubbel geslepen mes 1 van de beste kwaliteiten behangafstekers!

 • Anza Muurverfroller Prof Middel/Grof

  Vanaf € 2,25

  Microvezel muurverfrol voor een medium tot grove ondergrond.

 • Anza Flex Schuurblokken (2 st.)

  € 3,95

  De Anza Flex Schuurblokken zijn hoogwaardige foam schuurblokken die duurzaam zijn en niet snel kapot gaan. Ze zijn geschikt voor droog en nat schuren en worden geleverd in een verpakking met 2 schuurblokken met verschillende schuurkorrels voor grove en fijne schuurwerkzaamheden. De schuurblokken zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende materialen en schuurwerkzaamheden en liggen goed in de hand. Ze kunnen na gebruik worden uitgespoeld met water. Kies voor de Anza Flex Schuurblokken als je op zoek bent naar het beste gereedschap voor al je schuurwerkzaamheden.