klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Anza

Actieve filters

 • Anza Reservemessen Behangafsteker

  € 6,95

  Het ANZA Behangschraper Reservemes is een handig accessoire voor jouw behangschraper. Met dit hoogwaardige reservemes vervang je eenvoudig het oude mesje, waardoor je weer snel aan de slag kunt met het verwijderen van behang. Het scherpe mes zorgt voor efficiënte verwijdering van behangresten en lijmresten van diverse oppervlakken. Het reservemes is duurzaam en geschikt voor langdurig gebruik. Bestel nu op Verfspot.nl en zorg dat je altijd een vervangend mesje bij de hand hebt voor jouw behangschraper. Zo ga je met gemak door elke behangklus heen!

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Rond

  Vanaf € 2,95

  De Anza Hybride Voordeel Kwast Rond is een hoogwaardige en veelzijdige kwast die jouw schilderklussen naar een hoger niveau tilt. Met zijn ronde vorm biedt deze kwast uitstekende precisie en controle bij het verven van kleine oppervlakken en details. De hybride vezels zorgen voor een perfecte verfopname en afgifte, waardoor je snel en gelijkmatig kunt schilderen zonder strepen of druipers. Deze kwast is geschikt voor zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verven en staat garant voor professionele resultaten. Bestel de Anza Hybride Voordeel Kwast Rond nu bij Verfspot.nl en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en prijs.

 • Anza Purpose Cutter

  € 12,95

  De Anza purpose cutter is een vrij universeel mes, je kan hem gebruiken als gewoon afbreekmes maar toch is deze net iets anders dan de andere afbreekmessen. Dit komt omdat de Anza purpose cutter specifiek gemaakt is om ook dikke touwen door te kunnen snijden, ook heeft de Anza purpose cutter nog een handige inham om als veilige touwsnijder te fungeren.

 • Anza Hybride Voordeel Kwast Plat

  Vanaf € 3,95

  De Anza Hybride Voordeel Kwast Plat is een veelzijdige en hoogwaardige kwast, ideaal voor allerlei schilderklussen. Met zijn platte vorm biedt deze kwast uitstekende precisie en controle bij het verven van grote oppervlakken en hoeken. De hybride vezels zorgen voor een perfecte verfopname en afgifte, waardoor je snel en gelijkmatig kunt schilderen zonder strepen of druipers. Deze kwast is geschikt voor watergedragen en oplosmiddelhoudende verven, waardoor je hem voor diverse projecten kunt gebruiken. Dankzij de voordelige prijs van Verfspot.nl en snelle levering is de Anza Hybride Voordeel Kwast Plat een ideale aanvulling voor elke schilderuitrusting.

 • Anza Naden Plamuurmes

  Vanaf € 16,95

  Het Anza Plamuurmes voor naden met ergonomische softgrip is perfect voor het vullen van naden tussen gipsplaten. Het lichtbollende uiteinde zorgt voor een gladde afwerking. Na droging is de naad vrijwel vlak. Het plamuurmes heeft een hoogwaardig RVS mes en een comfortabele softgrip. Verkrijgbaar in de maat van 20 cm. Vereenvoudig jouw klussen met dit handige en kwalitatieve plamuurmes. Bestel nu op Verfspot.nl en geniet van een professionele afwerking!

 • Anza Diamond Classic Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  Anza Diamond Classic Kwast Rond is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, en voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Rond geadviseerd.  

 • Anza Diamond Classic Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  Anza Diamond Classic Kwast Plat is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Plat geadviseerd.  

 • Anza Titanium Kwast Rond

  Vanaf € 5,95

  De Anza Titanium Kwast Rond is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Titanium Kwast Plat

  Vanaf € 6,95

  De Anza Titanium Kwast Plat is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

 • Anza Behangafsteker

  € 19,95

  De Anza Behangafsteker is een onmisbaar gereedschap bij het verwijderen van behang. Met dit kwalitatieve gereedschap verwijdert u eenvoudig oud behang van muren en oppervlakken. De scherpe messen zorgen voor een efficiënte en snelle verwijdering van behanglagen, waardoor u tijd en moeite bespaart. De behangafsteker is ergonomisch ontworpen met een comfortabele grip, waardoor u comfortabel kunt werken zonder vermoeid te raken. Voeg de Anza Behangafsteker toe aan uw gereedschapscollectie en maak uw behangklussen een stuk gemakkelijker. Bestel nu bij Verfspot.nl en profiteer van snelle levering en uitstekende service.

 • Anza Muurverfroller Prof Middel/Grof

  Vanaf € 2,25

  Met de Anza Muurverfroller Prof Middel/Grof ben je verzekerd van een professionele en efficiënte muurverfapplicatie. Deze hoogwaardige muurverfroller is geschikt voor zowel middelgrove als grove ondergronden en zorgt voor een gelijkmatige en gladde verdeling van muurverf. De roller is duurzaam en slijtvast, waardoor je hem meerdere keren kunt gebruiken. Dankzij de uitstekende verfopname en afgifte krijg je een mooi en strak eindresultaat. Of je nu een ervaren schilder bent of een doe-het-zelver, met de Anza Muurverfroller Prof Middel/Grof bereik je moeiteloos een prachtig geschilderde muur. Een must-have voor al je muurverfklussen!

 • Anza Flex Schuurblokken (2 st.)

  € 3,95

  De Anza Flex Schuurblokken zijn hoogwaardige foam schuurblokken die duurzaam zijn en niet snel kapot gaan. Ze zijn geschikt voor droog en nat schuren en worden geleverd in een verpakking met 2 schuurblokken met verschillende schuurkorrels voor grove en fijne schuurwerkzaamheden. De schuurblokken zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende materialen en schuurwerkzaamheden en liggen goed in de hand. Ze kunnen na gebruik worden uitgespoeld met water. Kies voor de Anza Flex Schuurblokken als je op zoek bent naar het beste gereedschap voor al je schuurwerkzaamheden.