Over Verfspot

Wij zijn Verfspot, een handelsnaam en webshop van Ruyter Coatings BV. Wist je dat wij leveren aan zowel bedrijven als zzp'ers én particulieren? Door de jaren heen hebben we een grote naam opgebouwd als verfgroothandel & winkel en met meer dan 20 jaar ervaring zijn we experts in ons vakgebied. En nog altijd zijn we gefascineerd door de wondere wereld van kleur, kwasten en rollers.

We hebben fysieke winkels in Groningen en Leeuwarden, maar je kunt nu dus ook online bij ons terecht voor kwaliteitsverven. Bestellingen worden opgestuurd naar een thuisadres, maar ophalen in Groningen of Leeuwarden is ook mogelijk.

We leveren onze verven tegen groothandelsprijzen en zowel bedrijven als particulieren kunnen daarvan profiteren. De prijzen liggen zelfs tot wel 40% onder de adviesprijs. We mengen onze topverven met originele kleurpasta's en op professionele verfmengmachines met up-to-date software. Zo krijg jij het beste waar voor je geld.

Verfspot levert meer dan verf alleen. We staan bekend om onze goede service, grote vakkennis en denken altijd met je mee. Kortom: Verfspot levert jou het complete verfplaatje en meer.

Bezoek 1 van onze winkels

Leeuwarden

Groningen