klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

RETOURNEREN:

Heb je toch het verkeerde product besteld of, teveelmaterialen, het is toch zonde dat het ongebruikt in je schuur blijft liggen. Bij Vefspot.nl is het mogelijk om de meeste aankopen (m.u.v. op kleur gemengde producten) binnen veertien dagen, in originele verpakking en ongebruikt, retourneren, of misschien ook wel makkelijk, je mag het ook gewoon terugbrengen in een van onze winkels. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Meld je retour wel eerst bij ons aan, zodat wij kunnen beoordelen of je je product retour mag sturen.De retourkosten zijn wel voor jezelf.

WAT MAG JE RETOURNEREN?

100procent witte verf, kant en klare verf of kleurloze verf mag je retourneren. Aan deze verf zijn namelijk geen kleurpigmenten toegevoegd. Kleuren met een kleurnaam of kleurnummer anders dan 100procent wit, standaard wit of kleurloos, vallen onder gekleurde verf. Dit geldt dus ook voor kleuren, zoals bijvoorbeeld RAL 9010, RAL9016 en RAL7016 of zelfs zwart. Deze verf mengen wij speciaal voor jou in de gewenste kleur in het product van je keuze, dit is dus maatwerk. Daardoor kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd.Daarnaast mogen natuurlijk ook alle niet gebruikte materialen in hun originele verpakking retour worden gestuurd. (Wel binnen veertien dagen, en eerst bij ons aanmelden).

"FOUTE KLEUR!?”

Trek je de deksel van je potof emmer, en ben je van mening dat de kleur niet klopt?Neem dan meteen contact met ons op via WhatsApp, mail of telefoon. Wij zullen je dan een aantal vragen stellen om te kijken waar het eventuele probleem dan ligt. Als we erdan niet uit komen zullen we je vragen om een kleurmonster van de verf of muurverf (op bv. een roerhoutje, goed dekkend en droog) naar ons op te sturen. Let er goed op dat je de verf een aantal minuten goed doorroert, zowel links als rechtsom, zodat de kleurpigmenten goed gemengd zijn met de verf. Zodra wij jouw proefstukje hebben ontvangen, vergelijken onze verfspecialisten de kleur met de officiële kleurenwaaier. Gemengde kleuren mogen 5% afwijken van de kleurenwaaier, en wees je er ook bewust van dat de glansgraad zoals mat, zijde-of hoogglans ook optisch een kleurverschil opleveren. Mocht het ons toch niet lukken om de kleur goed te beoordelen dan zullen wij deze kleurenmonster naar de fabrikant opsturen. Zij zullen dan de kleur opnieuw beoordelen.

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Is er iets misgegaan met de bestelling of heb je schade aan een product, dan verzoeken wij je om dit binnen 14dagen na ontvangst van je bestelling bij ons te melden. Na dit termijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren.

De meeste producten kun je binnen 14 dagen retourneren als ze in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Heb je een op kleur gemengd product besteld? Op kleur gemengde verf is maatwerk en kan niet worden geretourneerd.(Dit valt niet onder de herroepingsrecht)

Voorverbruiksartikelen, zoals kant en klare verf of benodigdheden in verpakking, zoals bijvoorbeeld kwasten of rollers geldt dat voor het beoordelen van het product het niet altijd nodig is om dit uit te pakken of te openen. Mocht je twijfelen, neem dan eerst contact met ons voor openen. Maak je een product toch open,dan kan het zijn dat het product niet meer te verkopen is en kan de waardevermindering 100% zijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

HOE KAN IK MIJN PRODUCTEN RETOURNEREN NAAR VERFSPOT.NL?

STAP 1.

Je hebt als webshop consument recht om binnen 14 dagen na ontvangst van je product de koop te ontbinden zonder opgave van reden. Dit noemen ze het herroepingsrecht.Je hebt 14 dagen de tijd hiervan gebruik te maken nadat je je spullen fysiek in bezit hebt gekregen. Let wel eventjes op; maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. De verf die wij speciaal voor jou op kleur hebben gemengd, kan niet worden geretourneerd. Dit geldt ook voor veelvoorkomende kleuren zoals RAL 9010, RAL 9001 etc.

STAP 2. 

Meld je retour bij ons aan. Dit kan op 3 manieren.

  1. Stuur een mail naar info@verfspot.nl
  2. Neem telefonisch contact op met een van onze winkels.

Stuur je producten niet zomaar terug zonder het aan te melden, deze nemen wij dan niet in behandeling!!

STAP 3.

Verpak je de producten zorgvuldig in de originele doos of een andere stevige verpakking. Controleer altijd of het product goed is verpakt, want eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger is voor eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

STAP 4.

Geef je pakket na je retourmelding af bij je gewenste vervoerder/afhaalpunt. Bewaar wel je goed je verzendbevestiging. De Retourkosten zijn voor eigen rekening.

STAP 5.

Wij nemen je retourzending in behandeling. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaardkosten voor de heenzending)onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen na de herroepingsmededeling, van ons terug. Indien je slechts een deel van jouw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. 

Verfspot.nl betaalt terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht. 

Het is niet mogelijk om RAL kleuren, zoals RAL 9010 of 9001, etc. te retourneren of ruilen. Aan deze verf worden kleurpigmenten toegevoegd om deze speciaal voor jou in de gewenste kleur te mengen. Als je een product retour hebt gestuurd en geld terug verwacht, ontvang je van ons een creditfactuur per mail met het te ontvangen bedrag. Deze creditfactuur ontvang je wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen. Je kunt je retourzending ook volgen via je Track en Trace code. 

Wij betalen het betreffende bedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.