RAL 9005: diepzwart
Als het gaat om het transformeren van een ruimte, is er één kleur die nooit uit de mode raakt: zwart. En binnen het uitgebreide spectrum van zwart is er één tint die echt opvalt: RAL 9005. In deze blog duiken we dieper in op waarom deze verfkleur een must-have is voor elke designliefhebber en hoe je het kunt gebruiken om je interieur tot leven te brengen.
Lees meer
RAL 9010: gebroken wit
In de wereld van interieurontwerp is het kiezen van de juiste kleur voor je muren en meubels essentieel. Het kan een ruimte transformeren van gewoon tot buitengewoon, van saai tot levendig. Een kleur die de afgelopen jaren gestaag aan populariteit heeft gewonnen, is de tijdloze en veelzijdige RAL 9010. Laten we duiken in waarom deze kleur een favoriet is geworden onder ontwerpers en huiseigenaren over de hele wereld.
Lees meer
De Anza verfroller: koning onder de rollers 
Een Anza verfroller is onze grote favoriet onder de verfrollers en voor elke verfklus is er en andere, geschikte verfroller. Wij hebben deze blog geschreven om je helpen uitzoeken welke roller jij het beste gebruikt voor je klus.
Lees meer
Glasweefselbehang verwijderen in 3 stappen
Kun je glasweefselbehang verwijderen? Ja, dat kan! Het is wel een hele lastige klus, dus bereid je voor op frustratie, bloed, zweet en tranen. Gelukkig hebben wij voor jou dit stappenplan geschreven.
Lees meer
Strak glasweefselbehang aanbrengen/plakken (welk design kies jij?)
Deze blog is onze complete gids voor glasweefselbehang aanbrengen: keuze van groot tot klein design/motief op je glasvezelbehang en een uitgebreid stappenplan voor het daadwerkelijke plakken. Zo komt jouw plakwerk zeker goed uit de verf.
Lees meer
Flexa en Sigma Kleur van het Jaar 2023 
De Flexa en Sigma Kleur van het jaar 2023 zijn bekend! Dit zijn dé modekleuren in verfland. Dus pak je interieur aan en maak jouw huis of bedrijfsruimte de komende maanden 'the place to be'.
Lees meer
Toon 1 tot 6 van 20