De buitenmuur verven = schilderen voor jarenlang plezier
Een buitenmuur verven doe je niet zomaar, want je moet goed voorbereid aan de slag. En om te voorkomen dat elke welwillende ‘expert’ in de omgeving je van het kastje naar de muur stuurt, hebben wij deze blog geschreven. Zo ga jij met een gedegen plan van aanpak aan de slag.
Lees meer
Tuinmeubels beitsen: onze snelgids voor jarenlang plezier!
Door je tuinmeubels te beitsen, kunnen ze weer een hele tijd mee. Maar welke soorten beitsen zijn er en wat is 'vochtregulerend'? Belangrijker nog, waarom dóet het ertoe? Lees snel verder →
Lees meer
Afwasbare muurverf, welke schrobklasse moet je dan hebben?
Afwasbare muurverf en schrobklasses ... Misschien heb je er wel eens van gehoord en er toen weinig aandacht aan besteed, maar dat is niet slim … Want wist je dat het veel profijt kan opleveren om bij het kopen van verf een goede schrobklasse te kiezen? Lees snel verder.
Lees meer
In 5 stappen schimmel in de badkamer verwijderen
Schimmel in de badkamer verwijderen is belangrijk, want ze zijn ongezond en geven een vieze uitstraling, dus snel weghalen doe je met onze 5 stappen naar succes.
Lees meer
Mat, hoogglans of zijdeglans, welke glansgraad bezorgt jou het mooiste verfresultaat?
Van hoogglans en zijdeglans tot mat of eiglans, de verschillende glansgraden van verf geven jouw interieur een unieke uitstraling. En welke invloed heeft glans op de kwaliteit en duurzaamheid van de verf? Lees verder!
Lees meer
Milieubewust schilderen met de biobased Wijzonol Aqua hechtprimer
Milieuvriendelijk verven doe je met de biobased Wijzonol AQUA Hechtprimer en AQUA Extramat Muurverf. Maar wat is 'biobased' en waarom is het belangrijk voor jou? Lees snel verder!
Lees meer
Toon 1 tot 6 van 14