Glasweefselbehang verwijderen in 3 stappen
Kun je glasweefselbehang verwijderen? Ja, dat kan! Het is wel een hele lastige klus, dus bereid je voor op frustratie, bloed, zweet en tranen. Gelukkig hebben wij voor jou dit stappenplan geschreven.
Lees meer
Strak glasweefselbehang aanbrengen/plakken (welk design kies jij?)
Deze blog is onze complete gids voor glasweefselbehang aanbrengen: keuze van groot tot klein design/motief op je glasvezelbehang en een uitgebreid stappenplan voor het daadwerkelijke plakken. Zo komt jouw plakwerk zeker goed uit de verf.
Lees meer
Flexa en Sigma Kleur van het Jaar 2023 
De Flexa en Sigma Kleur van het jaar 2023 zijn bekend! Dit zijn dé modekleuren in verfland. Dus pak je interieur aan en maak jouw huis of bedrijfsruimte de komende maanden 'the place to be'.
Lees meer
De buitenmuur verven = schilderen voor jarenlang plezier
Een buitenmuur verven doe je niet zomaar, want je moet goed voorbereid aan de slag. En om te voorkomen dat elke welwillende ‘expert’ in de omgeving je van het kastje naar de muur stuurt, hebben wij deze blog geschreven. Zo ga jij met een gedegen plan van aanpak aan de slag.
Lees meer
Tuinmeubels beitsen: onze snelgids voor jarenlang plezier!
Door je tuinmeubels te beitsen, kunnen ze weer een hele tijd mee. Maar welke soorten beitsen zijn er en wat is 'vochtregulerend'? Belangrijker nog, waarom dóet het ertoe? Lees snel verder →
Lees meer
Afwasbare muurverf, welke schrobklasse moet je dan hebben?
Afwasbare muurverf en schrobklasses ... Misschien heb je er wel eens van gehoord en er toen weinig aandacht aan besteed, maar dat is niet slim … Want wist je dat het veel profijt kan opleveren om bij het kopen van verf een goede schrobklasse te kiezen? Lees snel verder.
Lees meer
Toon 1 tot 6 van 17