banner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 216 71 20
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Left Banner

ACTIE: €10 korting op de biobased Wijzonol Aqua hechtprimer
Voordelig en milieubewust schilderen begint met de biobased Wijzonol Aqua hechtprimer. En alleen deze maand krijg je €10 korting per liter, voor een goed begin van het nieuwe jaar. Je betaalt voor 1 liter geen €41,95, maar slechts €31,95 en 2,5 liter kost nu maar €78,95 i.p.v. €103,95. De actie geldt t/m 31 januari 2022 en zolang de voorraad strekt.
Lees meer
Creatief buiten de lijntjes kleuren met verf en tape
Verf en tape, de ideale combinatie voor een creatieve verfliefhebber. Dus welkom strakke muur zonder vlekken op het plafond. Of geeft jouw vrije geest de voorkeur aan een unieke stijl? Gebruik dan afplaktape buiten de gebaande wegen en hoppa: hallo creatief lijnenspel op de muur!
Lees meer
De meest uitgestelde verfklus: de trap verven!
Het verven van de trap is een taakje dat soms wel jaren blijft liggen, want het is een hele klus, toch? Nou nee hoor, niet met de tips van Verfspot. Twijfel niet langer, ga aan de slag met die lang uitgestelde taak en maak van jouw trap een blikvanger die iedereen zich blijft herinneren!
Lees meer
Decoreren met kleur als een professional
Hoe gebruik je kleur op een stijlvolle manier in huis? En ga je voor kleur op de muur, of juist in accessoires? Of zelfs in beide? Lees snel verder, want wij geven je praktische tips voor een kleurvol interieur!
Lees meer
Kleur bekennen met de Sigma of Flexa Kleur van het jaar 2022
Maak kennis met de Sigma Kleur van het jaar 2022 Olive Sprig en de Flexa Kleur van het jaar 2022 Bright Skies! Beide verfmerken hebben in het najaar van 2021 hun modekleur voor het volgende seizoen gepresenteerd en wij zijn helemaal enthousiast. Beide zijn prachtige kleuren waar we het komende jaar heel wat klanten blij mee gaan maken.
Lees meer
Kleur, kleur en nog eens kleur
Of het nu gaat om rood, groen of blauw, kleur is belangrijk en er zijn eindeloze kleurencombinaties om uit te kiezen. Maar is er weinig zo persoonlijk en aan smaak onderhevig als kleur. Dus hoe kies je de verschillende kleuren in een kleurcombinatie die jij mooi vindt?
Lees meer
  • 1
  • 2
Toon 1 tot 6 van 9 (1 pagina's)