Anza Diamond Classic Kwast Rond

Anza Diamond Classic Kwast Rond is een hoogwaardige kwast, ideaal voor professionele schilders en doe-het-zelvers. De kwast is gemaakt van synthetische en natuurlijke varkensharen voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Het unieke ontwerp zorgt voor comfort tijdens het schilderen en efficiëntie bij verfopname en -afgifte. Het is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Het product is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf, en voor water gedragen verf wordt Anza Titanium Kwast Aqua Rond geadviseerd.  

maat
€ 5,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Anza Diamond Classic Kwast Rond:

De Anza Diamond Classic Kwast Rond is een van de beste kwasten op de markt, speciaal ontworpen voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers. Wij begrijpen dat het kiezen van de juiste kwast een lastige beslissing kan zijn, daarom willen wij je graag voorzien van uitgebreide informatie over onze Anza Diamond Classic Kwast Rond.

       

Wat Maakt de Anza Diamond Classic Kwast Rond Zo Bijzonder?

Hoogwaardige Materialen en Uniek Ontwerp

De Anza Diamond Classic Kwast Rond is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en heeft een uniek ontwerp dat zorgt voor een comfortabele grip. Dit maakt de kwast ideaal voor langdurig gebruik zonder vermoeidheid.

Unieke Harencombinatie

De kwast combineert synthetische haren met natuurlijke varkensharen, wat zorgt voor een perfecte balans tussen flexibiliteit en stijfheid. Deze combinatie maakt de kwast geschikt voor het aanbrengen van alle soorten alkydverf op diverse oppervlakken. De haren zorgen bovendien voor een uitstekende verfopname en -afgifte, wat leidt tot efficiënt en gelijkmatig schilderen.

Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

De Anza Diamond Classic Kwast Rond is zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, waardoor je er jarenlang plezier van zult hebben. Voor watergedragen verf adviseren wij de Anza Titanium Kwast Aqua Rond, die speciaal is ontworpen voor die verfsoort.

      

Waarom Kiezen voor de Anza Diamond Classic Kwast Rond?

Professionele Kwaliteit

Deze kwast is ontworpen voor zowel professionele schilders als doe-het-zelvers die streven naar de hoogste kwaliteit in hun schilderwerk. De unieke combinatie van synthetische en natuurlijke haren zorgt voor een flexibele en stijve kwast, ideaal voor een perfecte verfopname en -afgifte.

Gemakkelijk Onderhoud

Na gebruik kun je de kwast schoonmaken en wegzetten in een Kwastinette gevuld met rauwe lijnolie, die voorkomt dat de haren uitdrogen en ervoor zorgt dat ze jarenlang zacht blijven.

Verkrijgbaar in Verschillende Maten

De Anza Diamond Classic Kwast Rond is verkrijgbaar in diverse maten, waardoor je altijd de juiste kwast hebt voor je specifieke schilderklus.

    

Kenmerken van de Anza Diamond Classic Kwast Rond

- Laat geen haren los

- Mix van synthetische en varkenshaar

- Perfecte verdeling van alkydverf

   

Maatindicatie

Hieronder een indicatie van welke maat je nodig hebt voor verschillende oppervlakken:

- Maat 8 (16 mm): Plinten en glaslatten

- Maat 10 (20 mm): Smalle oppervlakten

- Maat 12 (23 mm): Kleine ramen en smalle kozijnen

- Maat 14 (26 mm): Ramen, kozijnen en deuren

- Maat 16 (29 mm): Grotere oppervlaktes zoals garagedeuren en daklijsten

- Maat 18 (33 mm): Grotere oppervlaktes

- Maat 20 (36 mm): Grotere oppervlaktes

    

Bestel Nu Bij Verfspot.nl

Als je op zoek bent naar de beste kwast voor professioneel schilderwerk, dan is de Anza Diamond Classic Kwast Rond de ideale keuze. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en ervaar zelf de kwaliteit en het gemak van deze hoogwaardige kwast. Je zult zeker geen spijt krijgen van je keuze voor de Anza Diamond Classic Kwast Rond.

      

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Anza

Datasheet

Geschikt voor
Terpentinegedragen Verf

Specifieke referenties

Prima
rating 10
Prima
Fijne kwast
rating 10
Goeie kwaliteit

Je bent misschien ook geïnteresseerd in