Anza Titanium Kwast Rond

De Anza Titanium Kwast Rond is een hoogwaardige kwast die ideaal is voor het schilderen van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken. De kwasten zijn gemaakt van duurzaam kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel voor meer grip en controle tijdens het schilderen. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger en kan worden bewaard in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. De kwast is verkrijgbaar in verschillende maten en alleen geschikt voor terpentine gedragen verven.

maat
€ 5,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Anza Titanium Kwast Rond. Deze kwasten zijn van topkwaliteit en bieden een uitstekende prestatie bij het verven van deuren, kozijnen, hout en andere oppervlakken.

Wat maakt de Anza Titanium Kwast Rond kwasten zo geschikt voor complexe oppervlakken?

De Anza Titanium Kwast Rond zijn gemaakt van hoogwaardig kunststofvezel haar dat zorgt voor een perfecte verfopname en -verspreiding. Dit kunststofvezel haar is bovendien zeer duurzaam en behoudt zijn vorm en sterkte, zelfs na langdurig gebruik. Het haar is op een unieke manier in de kwast gezet, waardoor er geen losse haren achterblijven op het oppervlak dat je schildert.

Onze Anza Titanium Rond kwasten hebben een handvat dat zorgt voor een comfortabele grip en meer controle tijdens het schilderen. Het handvat is gemaakt van een geverniste houten steel. De kwast is gemakkelijk schoon te maken met KwastenreinigerWil je de kwasten voor langere tijd bewaren, dan kan je de kwast weg zetten in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie. Rauwe lijnolie verdampt niet en de haren van de kwasten zullen voor langere tijd zacht blijven. 

Het is belangrijk om de juiste kwast te kiezen voor de klus die je gaat uitvoeren. Met de Anza Titanium Rond kwasten kan je rekenen op een uitstekende kwaliteit en prestatie, zelfs bij het schilderen van complexe oppervlakken. Deze kwasten van Anza zijn alleen geschikt voor terpentine gedragen verven, voor de watergedragen verfkwasten adviseren wij Anza Titanium Kwast Aqua Rond.

Welke maten zijn beschikbaar voor de Anza Titanium Rond kwasten?

Onze Anza Titanium Kwast Rond is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat je de juiste maat kunt kiezen voor je specifieke project. Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, onze Anza Titanium Kwast Rond is de perfecte keuze voor al je verfprojecten.

Maat 08: 16 mm doorsnede

Maat 10: 20 mm doorsnede

Maat 12: 23 mm doorsnede

Maat 14: 26 mm doorsnede

Maat 16: 29 mm doorsnede

Maat 18: 33 mm doorsnede

Maat 20: 36 mm doorsnede

Waarom zou je de Anza Titanium Kwast Rond moeten uitproberen?

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige verfkwast die lang meegaat en uitstekende prestaties levert, dan raden wij je ten zeerste aan om onze Anza Titanium Kwast Rond te proberen. Ze zijn verkrijgbaar bij Verfspot.nl tegen een scherpe prijs, en wij bieden een snelle en veilige levering in heel Nederland.

Welke maat heb ik eigenlijk nodig? hierbij een indicatie:

Maat 08: Plinten en glaslatten

Maat 10: Smalle oppervlakten

Maat 12: Kleine ramen en smalle kozijnen

Maat 14 + 16: Ramen, kozijnen en deuren

Maat 18 + 20: Grotere oppervlaktes zoals bv garagedeuren en daklijsten

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Anza

Datasheet

Geschikt voor
Terpentinegedragen Verf

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in