Kwastenreiniger

Kwastenreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van oplosmiddelhoudende verfkwasten. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld om verfresten en vuil te verwijderen, waardoor de kwasten er weer als nieuw uitzien en langer meegaan. Het is belangrijk om te weten dat deze reiniger niet geschikt is voor watergedragen kwasten. Gebruik dit product dan ook alleen voor het reinigen van kwasten die zijn gebruikt met olie- of alkydverf. 

Verpakking
€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Kwastenreiniger is de perfecte oplossing voor het reinigen van je verfkwasten na het schilderen met oplosmiddelhoudende verf. Deze krachtige kwastenreiniger is speciaal ontwikkeld om verfresten en vuil te verwijderen, waardoor je kwasten er weer als nieuw uitzien en langer meegaan.

De formule is speciaal ontwikkeld voor oplosmiddelhoudende verven. Gebruik dit product daarom alleen voor het reinigen van kwasten die zijn gebruikt met olie- of alkydverf. Voor het schoonmaken van watergedragen verfkwasten kan je gewoon water gebruiken. 

Het gebruik van deze kwastenreiniger is eenvoudig. Giet een kleine hoeveelheid van de reiniger in een klein bakje en doop de kwasten in de vloeistof. Laat de kwasten een paar minuten weken, afhankelijk van de hoeveelheid verf die eraan kleeft, was de kwasten vervolgens na met water en zeep. Wanneer je klaar bent, zul je merken dat je kwasten er weer als nieuw uitzien en klaar zijn voor je volgende project.

Kwastenreiniger is een onmisbaar product voor elke professionele schilder en doe-het-zelver die op zoek is naar een krachtige oplossing voor het reinigen van oplosmiddelhoudende verfkwasten. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en profiteer van onze snelle levering en scherpe prijzen.

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

bleko

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in