klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk bleko

Bleko is een bekend merk in reinigingsmiddelen, opgericht in Nederland. Het biedt een breed scala aan producten voor huishoudelijk en professioneel gebruik, zoals allesreinigers en ontvetters. Met een focus op kwaliteit, veiligheid en milieu blijft Bleko een favoriete keuze voor effectieve reinigingsoplossingen.

Actieve filters

 • B-Clean Verfreiniger

  € 6,95

  B-Clean verfreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van vrijwel elke ondergrond. Met een krachtige, biologisch afbreekbare en fosfaatvrije formule is dit product ook geschikt voor de milieubewuste klanten onder ons. Het schuimt niet en is gemakkelijk aan te brengen. Dit product kan hardnekkige vlekken verwijderen en ondergronden ontvetten en anti-statisch maken voor schilderwerk. Door de krachtige formule kan het de meeste soorten vervuiling verwijderen zonder schade aan te brengen aan het milieu. 

 • Terpentine

  Vanaf € 3,95

  Bleko Terpentine is een terpentine die speciaal is ontwikkeld voor het reinigen van verfbenodigdheden en het verdunnen van alkydverven. Het product is geschikt voor zowel professionele als doe-het-zelf schilders en is perfect voor het reinigen van kwasten, rollers en andere verfbenodigdheden. Bovendien is het ideaal voor het verwijderen van verfresten op linoleum en parket. Bleko Terpentine is gemaakt van de beste kwaliteit grondstoffen en biedt een betrouwbare en krachtige oplossing voor het reinigen van je verfbenodigdheden. 

 • Professionele Terpentine

  € 6,95

  Professionele terpentine is een veilig product, geschikt voor professionele en doe-het-zelf schilders. Het is perfect voor het verdunnen van verf op basis van olie of alkyd en het reinigen van schildersgereedschap. De terpentine is reukarm, heeft een hoog oplossend vermogen en is aromaat vrij, waardoor het minder milieu belastend is. Het gebruik is eenvoudig en de terpentine zorgt voor een aangenamere werkomgeving. 

 • Aceton

  € 4,95

  Aceton is een kleurloze vloeistof die als oplosmiddel, reinigingsmiddel en verdunner gebruikt kan worden. Het is een veelzijdige chemische stof die vaak in de industrie wordt gebruikt om harsen, vetten, oliën en lakken op te lossen. Hoewel aceton veel gebruikt wordt, is het belangrijk om de veiligheidsvoorschriften in acht te nemen vanwege de brandbaarheid en de schadelijke effecten bij inademing of huidcontact. Draag daarom beschermende kleding en een ademhalingsmasker bij het werken met aceton.

 • Acrylverdunner Additief

  € 4,95

  Bleko Acrylverdunner Additief is een oplosmiddel speciaal ontwikkeld voor het verdunnen van acrylverven, zoals lakken, muurverven en structuurverven. Het verlengt niet alleen de open tijd van je verf, maar zorgt ook voor een optimale hechting op de ondergrond. Het is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare verdunner voor hun acrylverven. Het advies is om circa 10% additief bij je acrylverf toe te voegen.

 • Behanglijmoplosser

  Vanaf € 4,95

  Maak het verwijderen van oud behang een fluitje van een cent met B-Clean Behanglijmoplosser. Deze krachtige oplosser is speciaal ontwikkeld om hardnekkige behang snel en gemakkelijk te verwijderen, waardoor je muren perfect schoon worden en klaar zijn voor een nieuwe verf- of behanglaag. Eenvoudig aan te brengen en veilig te gebruiken op bijna alle oppervlakken. De mengverhouding is 10 liter warm water en daarbij voeg je 1 liter Behanglijmoplosser toe. 

 • Ammoniak Oplossing

  Vanaf € 1,95

  Ammoniak 5% is een krachtige oplossing voor het effectief reinigen en ontvetten van verschillende oppervlakken, waaronder ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Ook geschikt voor ontvetten van schilderwerk. Bij het schoonmaken van je oven  meng je 1 deel ammoniak met 5 delen warm water. Let op: meng het nooit met bleek en/of chloorproducten en wees voorzichtig met gekleurde stoffen. Bestel bij Verfspot.nl voor een betaalbare en gemakkelijke oplossing die uitstekende resultaten oplevert. 

 • Stickeroplosser

  € 4,95

  Stickeroplosser is een hoogwaardig product dat het verwijderen van stickers, stickerlijm, tape-lijm, plakband en spuitsneeuw moeiteloos maakt. Het kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. Voor tere hoogglansverf, tapijt, textiel en kunststoffen moet Stickeroplosser voorzichtig worden gebruikt omdat het de kleur kan beïnvloeden. Het aanbrengen van Stickeroplosser is eenvoudig met een kwastje. Bewaar het product vorstvrij en niet in direct zonlicht. 

 • Ontstopperkorrels

  € 3,95

  Bleko Ontstopperkorrels bieden een krachtige oplossing voor verstopte afvoeren, leidingen en riolen. Let op: de ontstopper kan schade toebrengen aan bepaalde materialen, dus lees de aanwijzingen op de verpakking en gebruik het alleen in geschikte afvoeren en leidingen. Verwijder eerst zoveel mogelijk water uit de afvoer en strooi vervolgens 25% van de flacon in de verstopte afvoer. Giet voorzichtig kokend water op de korrels en voeg voldoende water toe om klontvorming te voorkomen. 

 • Siccatief

  € 10,95

  Siccatief is de ideale oplossing om de droogtijd van je alkydverf te verkorten. Dit speciaal ontworpen product is een hulpmiddel voor oplosmiddelhoudende, luchtdrogende verf op basis van lijnolie of alkydhars. Het zorgt ervoor dat je sneller kunt werken zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat. De dosering van Siccatief hangt af van het type verf dat je gebruikt. Het is belangrijk om te onthouden dat dit product vorstvrij en buiten direct zonlicht bewaard moet worden. 

 • Kwastenreiniger

  Vanaf € 3,95

  Kwastenreiniger is de ideale oplossing voor het reinigen van oplosmiddelhoudende verfkwasten. Deze krachtige reiniger is speciaal ontwikkeld om verfresten en vuil te verwijderen, waardoor de kwasten er weer als nieuw uitzien en langer meegaan. Het is belangrijk om te weten dat deze reiniger niet geschikt is voor watergedragen kwasten. Gebruik dit product dan ook alleen voor het reinigen van kwasten die zijn gebruikt met olie- of alkydverf. 

 • Thinner

  Vanaf € 3,95

  Bleko Thinner kan worden gebruikt voor het ontvetten van metaal en MDF, het verwijderen van een oude was/olie laag, het verdunnen van celluloselakken, het verwijderen van lijmresten van bijvoorbeeld stickers en het reinigen van kwasten en verfspuiten. Bleko Thinner is een betrouwbare keuze voor iedereen die op zoek is naar een effectieve en veelzijdige verdunner.