Anza Lyons Penseel Gebogen Zwart

De Anza Lyons Gebogen penseel is ontworpen om moeilijk bereikbare plekken te schilderen. Het heeft een gebogen gelakte houten steel en haren van topkwaliteit varkenshaar die zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de verf. Het penseel is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken met Kwastenreiniger. Het is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken. De Anza Lyons Penseel Gebogen is een kosteneffectieve optie voor professionele schilders en doe-het-zelvers.

maat
€ 7,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Voordelen van de Anza Lyons Gebogen Penseel:

De Anza Lyons Penseel Gebogen heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere penselen op de markt. Een van de belangrijkste voordelen is dat deze penseel speciaal is ontworpen voor het schilderen van moeilijk bereikbare plekken, dankzij de gebogen vorm van de gelakte houten steel.

Daarnaast is de kwaliteit van de haren van de Anza Lyons Penseel Gebogen van topkwaliteit. De haren zijn gemaakt van varkenshaar, wat ervoor zorgt dat de verf gelijkmatig wordt verdeeld waardoor het eindresultaat veel mooier zal worden.

De Anza Lyons Penseel Gebogen is ook zeer duurzaam en gaat lang mee, zelfs bij intensief gebruik. Dit maakt het een kosteneffectieve optie voor professionele schilders en doe-het-zelvers. Het penseel is gemakkelijk schoon de maken met Kwastenreiniger. Als je dit penseel voor langere tijd wilt bewaren adviseren wij om het penseel weg te zetten in een Kwastinette gevuld met Rauwe Lijnolie.

Hoe de Anza Lyons Gebogen Penseel te gebruiken:

De Anza Lyons Penseel Gebogen is zeer eenvoudig te gebruiken. Het is alleen geschikt voor terpentine gedragen verf en kan worden gebruikt op verschillende oppervlakken, waaronder hout, metaal en kunststof etc.

Als je begint met schilderen, begin je met het aanbrengen van de verf op de rand van het oppervlak en werk je naar binnen toe. Dankzij de gebogen vorm van de steel kan je gemakkelijk bij moeilijk bereikbare plekken komen zonder je arm te verdraaien.

Kenmerken: 

  • Verhaard niet
  • Makkelijk te gebruiken voor moeilijk bereikbare plekken
  • Gemaakt van varkenshaar

Conclusie:

De Anza Lyons Penseel Gebogen is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige penseel die gemakkelijk te gebruiken is en lang meegaat. De gebogen vorm van de haren zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, zelfs op moeilijk bereikbare plekken.

Als je op zoek bent naar een Penseel Gebogen, kan je deze gemakkelijk bestellen op Verfspot.nl, wij bieden een breed scala aan verfbenodigdheden van topkwaliteit en staan garant voor de beste service.

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Anza

Datasheet

Geschikt voor
Terpentinegedragen Verf

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in