Glasweefsellijm

Primaverf Glasweefsellijm is dé keuze voor een vlekkeloze hechting van glasweefselbehang. Deze hoogwaardige lijm is speciaal ontworpen om op ondergronden zoals stucwerk, gipsplaten en steenachtige ondergronden te worden toegepast. Of je nu een ervaren klusser bent of voor het eerst gaat behangen, Primaverf Glasweefsellijm maakt de klus eenvoudig en betrouwbaar. Bestel nu bij Verfspot en geniet van een snelle, gemakkelijke en duurzame oplossing voor je glasweefselbehangprojecten.

Verpakking
€ 9,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Primaverf Glasweefsellijm

Primaverf Glasweefsellijm biedt de perfecte hechting voor glasweefselbehang en is een onmisbare keuze voor jouw wandbekledingsprojecten. Deze transparant opdrogende dispersielijm maakt het aanbrengen van glasweefselbehang eenvoudig en effectief. Met een lange open verwerkingstijd biedt de lijm flexibiliteit tijdens het aanbrengen, waardoor je nauwkeurig te werk kunt gaan. Verkrijgbaar in handige verpakkingen van 2,5 kg, 5 kg en 10 kg, is Primaverf Glasweefsellijm geschikt voor projecten van verschillende groottes.

 

De verbruiksinformatie maakt het plannen van je project gemakkelijk:

- 2,5 kg: Deze verpakking is ideaal voor ongeveer 12,5 vierkante meter, waardoor het perfect is voor kleinere ruimtes of accentmuren.

- 5 kg: Met genoeg lijm voor circa 25 vierkante meter, is de 5 kg verpakking geschikt voor middelgrote kamers of meerdere kleinere projecten.

- 10 kg: Voor grotere oppervlakken van ongeveer 50 vierkante meter biedt de 10 kg verpakking de nodige hoeveelheid lijm voor uitgebreidere wandbekledingsprojecten.

 

Deze glasweefsellijm combineert betrouwbaarheid met gebruiksgemak, waardoor zowel ervaren klussers als beginners kunnen profiteren van de voordelen. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt transformeren, Primaverf Glasweefsellijm staat garant voor een duurzame en professionele afwerking.

 

Bestel nu je Primaverf Glasweefsellijm bij Verfspot en zet de eerste stap naar een prachtig afgewerkte ruimte. Met deze hoogwaardige glasweefsellijm ben je verzekerd van een sterke en langdurige hechting van je glasweefselbehang.

Primaverf

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in