Visgraat Voorgesausd

Ben je op zoek naar glasweefselbehang? Wil je graag een muurbekleding die je muren beschermt, maar er tegelijkertijd mooi decoratief uitziet? Dan is dit behang een goede keuze. Glasweefselbehang heeft een mooie zichtbare structuur. En behangen is heel gemakkelijk: je smeert gewoon de wand in met speciale lijm voor glasweefselbehang en daar plak je de strook behang op. Verkrijgbaar in rollen van 25 meter, en los per meter!

Verpakking
€ 4,00
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Transformeer je muren met Visgraat Voorgesausd glasweefselbehang van Verfspot en geniet van een combinatie van decoratie en bescherming. Dit behang biedt niet alleen een aantrekkelijke zichtbare structuur, maar zorgt ook voor duurzame bescherming van jouw muren.

Het visgraatpatroon geeft een eigentijdse uitstraling aan je interieur, waardoor het behang geschikt is voor diverse ruimtes in huis, van de woonkamer tot de slaapkamer. Het gebruik van glasweefselbehang is een slimme keuze als je kleine oneffenheden en scheurtjes in de muur wilt verbergen, terwijl je tegelijkertijd een decoratieve uitstraling toevoegt.

Dit behang is eenvoudig aan te brengen, zelfs voor beginnende doe-het-zelvers. Smeer de wand in met de speciale lijm voor glasweefselbehang en plak de behangstrook op zijn plaats. Hierdoor is het behang geschikt voor zowel ervaren klussers als mensen die voor het eerst zelf gaan behangen.

Verkrijgbaar in rollen van 25 meter, biedt dit glasweefselbehang voldoende materiaal om een groot oppervlak te bekleden. Je kunt ook losse meters bestellen, waardoor je precies de benodigde hoeveelheid kunt aanschaffen voor jouw project.

Glasweefselbehang staat bekend om zijn duurzaamheid en beschermende eigenschappen. Het behoudt zijn kwaliteiten zelfs na verloop van tijd, waardoor je langdurig kunt genieten van een mooi en goed beschermd interieur. Bovendien is het behang overschilderbaar, waardoor je de kleur gemakkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke smaak.

Kies voor Visgraat Voorgesausd glasweefselbehang van Verfspot en geef jouw muren een tijdloze uitstraling met een vleugje bescherming. Bestel vandaag nog en ervaar de kwaliteit en veelzijdigheid van dit glasweefselbehang.

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in