Plak Plak Glasweefsellijm

Ontdek de perfecte wandlijm voor glasweefsel- en glasvezelbehang met Plak-Plak Glasweefsellijm M10, verkrijgbaar bij Verfspot! Deze speciale lijm is ontworpen voor gebruik op steenachtige ondergronden, stucwerk en gipsplaten. Plak-Plak Glasweefsellijm M10 garandeert een stevige hechting, waardoor het ideaal is voor diverse wandtoepassingen. Maak je ruimte prachtig met glasweefsel- of glasvezelbehang, wetende dat je kunt vertrouwen op deze lijm. Vereenvoudig je behangprojecten en kies voor Plak-Plak Glasweefsellijm M10 voor een moeiteloze applicatie en duurzame resultaten.

* 2,5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

Verpakking
€ 11,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Ontdek de perfecte wandlijm voor glasweefsel- en glasvezelbehang met Plak-Plak Glasweefsellijm M10, verkrijgbaar bij Verfspot!

Deze speciale lijm is ontworpen voor gebruik op gipsplaten, stucwerk en steenachtige ondergronden. Plak-Plak Glasweefsellijm M10 garandeert een stevige hechting, waardoor het ideaal is voor diverse wandtoepassingen.

 

Verbruik:

Het verbruik van Plak-Plak Glasweefsellijm M10 is ongeveer 200 gr per 1 m2.

- Behanglijm M10 - 5 kg: Voldoende voor ongeveer 25 m2

- Behanglijm M10 - 10 kg: Voldoende voor ongeveer 50 m2

 

Voorbereiding:

Voor het verlijmen van glasweefsel, structuurvlies, etc. op ondergronden zoals steen, gips en beton. Sterk zuigende ondergronden voorbehandelen met verdunde lijm of een grondeermiddel. Uitsluitend in droge ruimten toepassen.

 

Verwerking:

Lijm op afleveringsdikte met vachtroller of borstel gelijkmatig op de wand aanbrengen. Indien nodig de lijm met maximaal 10% water verdunnen. De wandbekleding in de nog natte lijm plaatsen en goed aandrukken. Lijmvlekken direct met een vochtige doek verwijderen. Voor een goede droging, de ruimte ventileren.

 

Let op: Altijd de richtlijnen van de wandbekledingsfabrikant in acht nemen.

 

Plak-Plak Glasweefsellijm M10 is niet alleen efficiënt in gebruik, maar biedt ook duurzame resultaten voor jouw wandbekledingsprojecten. Vertrouw op de kwaliteit van deze lijm en geniet van een strakke en professionele afwerking. Bestel Plak-Plak Glasweefsellijm M10 vandaag nog bij Verfspot en maak van jouw wandbekledingsklus een succes!

Intervos

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in