Wijzonol Extramat Muurverf (Biobased)

Wijzonol Muurverf Extra Mat is een uitstekende keuze voor binnenmuren. Deze extra matte muurverf is gemakkelijk aan te brengen en biedt een uitstekende dekking. Het is ideaal voor ruimtes met licht gebruik, zoals de hal, woonkamer en slaapkamer. Deze muurverf zorgt voor een prachtige extra matte afwerking, en is goed afneembaar, waardoor vlekken eenvoudig kunnen worden verwijderd. Met Wijzonol Muurverf Extra Mat creëer je moeiteloos een frisse en sfeervolle uitstraling in je interieur. Bestel nu bij Verfspot.nl en profiteer van de hoge kwaliteit en scherpe prijs van deze muurverf.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
Droogvertrager toevoegen
€ 22,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Extramat Muurverf (Biobased)

Met Wijzonol Muurverf Extra Mat creëer je een prachtige, extreem matte afwerking voor je binnenmuren. Deze hoogwaardige muurverf zorgt voor een mooi en egaal resultaat, waardoor je interieur direct een stijlvolle uitstraling krijgt. Ideaal voor het schilderen van verschillende ruimtes in huis, zoals de hal, woonkamer, slaapkamer en zolder. Dankzij de uitstekende dekking van deze muurverf heb je minder verf nodig, wat resulteert in kostenbesparing. 

     

Kenmerken

Belangrijkste kenmerken van Wijzonol Muurverf Extra Mat zijn de perfecte dekking, goede reinigbaarheid, snelle droogtijd,

extra matte finish schrobklasse 1, en de eigenschap dat de verf niet vergeelt. Dit zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van een prachtig resultaat.

  

Gebruik

Waar kun je Wijzonol Muurverf Extra Mat voor gebruiken? Deze veelzijdige muurverf is geschikt voor diverse ondergronden binnenshuis, zoals beton, stucwerk, gipsplaten, glasweefsel en metselwerk. Hierdoor kun je deze muurverf toepassen in vrijwel elke ruimte van je huis.

 

Hoe breng je de verf aan? Voor een optimaal resultaat op een onbehandelde muur, volg je de volgende stappen: verwijder stof met een borstel, repareer indien nodig de ondergrond, breng één laag Wijzonol Muurvoorstrijk Aankleurbaar aan en werk af met twee lagen Wijzonol Muurverf Extra Mat. Als je muur al voorzien is van muurverf, verwijder dan eerst vuil en stof, en breng daarna twee lagen Wijzonol Muurverf Extra Mat aan.

 

Gereedschap

Om het beste resultaat te bereiken, is de keuze van de juiste kwast en roller van essentieel belang. Bespaar niet op de kwaliteit van je verfaccessoires, aangezien dit een groot verschil maakt in het uiteindelijke resultaat. Investeer in hoogwaardige kwasten en rollers voor een professionele afwerking.

Anza Titanium Kwast Aqua Rond

Anza Titanium Kwast Aqua Plat

Anza Lakviltroller Set Aqua 10 cm 5 Delig

 

Bij Verfspot.nl kun je Wijzonol Muurverf Extra Mat eenvoudig bestellen. Profiteer van de hoge kwaliteit en de scherpe prijs van deze sublime extra matte muurverf. Met Wijzonol Muurverf Extra Mat geef je jouw interieur een prachtige extra matte uitstraling die langdurig mooi blijft.

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Verftype
Muurverf
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Extra Mat
Schrobklasse
1
Duurzaamheid
Biobased

Specifieke referenties

Fijne muurverf
rating 10
Muurverf dekte in 1 laag, super kwaliteit!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in