Wijzonol Extramat Muurverf (biobased)

Wijzonol Extramat muurverf is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig extra matte en aanzetvrije, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel voor binnen.

Kies eerst je hoeveelheid, en wil je een lichte kleur kies dan de optie lichte kleur en geef het kleurnummer op in het veld opmerkingen, hetzelfde geldt voor een donkere kleur, mocht je niet zeker waar je kleur onder valt, bel ons gerust en wij kunnen je verder helpen!

* 2,5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
Kleur
€ 19,75
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 216 71 20
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Extramat muurverf:

Met de duurzame muurverven van Wijzonol maakt u altijd een bewuste keuze. Deze kwalitatief hoogwaardige muurverf biedt niet alleen het beste eindresultaat voor uw schilderwerk, maar draagt tevens bij aan een lager verbruik van fossiele grondstoffen door het toepassen van herwinbare grondstoffen. Gemaakt door mensen met een passie voor duurzame ontwikkeling. Daarmee dragen wij samen bij aan onze toekomstige generatie.

Allemaal leuk en aardig dat die muurverf ‘biobased’ is, maar waarschijnlijk zegt die term je helemaal niks. Begrijpelijk! We kunnen er een hele technische, uitgebreide definitie over schijven, maar waar het in het kort op neer komt, is dat biobased iets zegt over de mate van milieuvriendelijkheid van goederen. En in het bijzonder dat producten (deels) zijn gemaakt van plantaardige materialen die (in tegenstelling tot bijvoorbeeld aardolie) in korte tijd weer terug groeien.

Belangrijkste producteigenschappen:

• Aanzetvrij• Uitstekend reinigbaar• Volledig mat• Schrobvastheid klasse 1

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Muurverf
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
extra mat
Schrobklasse
1
Duurzaamheid
Biobased

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in