Avis Anti Siliconen

Voorkom kratervorming en vissenogen met Avis Anti Siliconen! Deze speciale toevoeging is geschikt voor vrijwel alle oplosmiddelhoudende lakken en vernissen, binnen en buiten. Ideaal voor ondergronden besmet met siliconen, bijvoorbeeld na het gebruik van siliconen kit. Met het handige doseerpompje of druppelflesje voeg je moeiteloos de juiste hoeveelheid toe aan de lak of vernis, voor een beter resultaat. Ontdek Avis Anti Siliconen bij Verfspot.nl en bereik een professionele afwerking zonder problemen. 

Verpakking
€ 9,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Als je gaat verven is het belangrijk dat je goed voorbereid bent. Het kan namelijk vervelende problemen opleveren als er sprake is van kratervorming of visogen (siliconenbesmetting) in de verf. Dit kan voorkomen/verholpen worden door het gebruik van Avis Anti Siliconen.

Avis Anti Siliconen is een vloeistof die aan vrijwel alle oplosmiddelhoudende verven kan worden toegevoegd. Het maakt daarbij niet uit of je binnen of buiten aan het verven bent. Het is speciaal ontwikkeld voor ondergronden die met siliconen besmet zijn. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als er Siliconenkit is gebruikt.

Een groot voordeel van Avis Anti Siliconen is dat het de eigenschappen van de verf niet beïnvloedt. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de kwaliteit van de verf achteruit gaat. Het is wel belangrijk om de juiste dosering te gebruiken, voor het beste resultaat voeg je 7 druppels Avis Anti Siliconen toe per 100 ml verf. Dit is gemakkelijk te doseren met het handige doseerdopje wat meegeleverd wordt. Let er wel op dat je niet over doseert, want dit kan juist averechts werken. De kans is groot dat je meerdere lagen verf of lak aan moet brengen met anti siliconen druppels om van je siliconenbesmetting af te komen.

Let op: deze is niet geschikt voor watergedragen verven, wil je toch één die geschikt is voor watergedragen verven, bekijk dan Avis Anti Siliconen Aqua eens!

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Avis

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in