Excellent Muurvoorstrijk

Excellent Muurvoorstrijk is een essentieel product voor iedereen die gaat schilderen. Deze voorstrijk zorgt voor een goede hechting van de verf op de ondergrond en voorkomt dat de verf wordt geabsorbeerd. Hierdoor ontstaat er een egaal en duurzaam resultaat. Dankzij de eenvoudige applicatie met kwast of roller bespaar je tijd en moeite. Bovendien droogt het snel, waardoor je snel verder kunt met de volgende stappen van je schilderproject. Excellent Muurvoorstrijk is geschikt voor diverse ondergronden, zoals beton, metselwerk en gipsplaten. Kies voor de kwaliteit van Excellent en verzeker jezelf van een goede basis voor je schilderwerk. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en geniet van een langdurig mooi resultaat!

Verpakking
€ 8,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Excellent Muurvoorstrijk

Excellent Muurvoorstrijk is een onmisbaar product voor iedereen die een schilderklus aanpakt. Deze voorstrijk legt de basis voor een mooi schilderresultaat. Met zijn goede hechting zorgt het ervoor dat de verflaag optimaal blijft zitten en niet in de ondergrond trekt. Hierdoor ontstaat er een egale en duurzame afwerking die lang mooi blijft.

Het aanbrengen van Excellent Muurvoorstrijk is eenvoudig en efficiënt. Met een kwast of roller verdeel je het gelijkmatig over de ondergrond. Bovendien droogt het snel, waardoor je snel verder kunt met de volgende stappen van je schilderproject. 

Dit product is geschikt voor verschillende ondergronden, zoals beton, metselwerk en gipsplaten. Het zorgt ervoor dat de verf zich egaal verspreidt en optimaal tot zijn recht komt.

Kies voor de kwaliteit van Excellent en geef je schilderwerk de perfecte start. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en geniet van een mooi resultaat!

                       

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in