Voordeel Muurverfset 6 Delig

Ontdek het gemak van de Voordeel Muurverfset 6 Delig bij Verfspot! Deze set bevat alles wat je nodig hebt voor een verfklus, waaronder bakjes, beugels en vachtrollers in zowel 18 cm als 10 cm formaten. De set wordt compleet gemaakt met handige afdekfolie van 4 meter x 5 meter. Bespaar tijd en moeite met deze handige en voordelige muurverfset, ideaal voor zowel ervaren schilders als doe-het-zelvers. Bestel vandaag nog bij Verfspot en geniet van een soepele en efficiënte verfervaring!

€ 11,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Voordeel Muurverfset 6-Delig

Bij Verfspot verkopen we onze Voordeel Muurverfset 6-Delig, speciaal voor u samengesteld. Deze set is ontworpen om zowel professionele schilders als doe-het-zelvers te voorzien van alles wat nodig is voor een vlekkeloze verfklus. 

                    

Inhoud:

 1. Bakje 18 cm:

Het bakje van 18 cm biedt voldoende ruimte om de verf gelijkmatig te verdelen en maakt het mogelijk om grotere oppervlakken te bestrijken zonder voortdurend bij te vullen. Dit verhoogt de efficiëntie van je schilderwerk.

                    

 2. Beugel 18 cm:

De beugel van 18 cm is ontworpen voor comfortabel gebruik en biedt de nodige stabiliteit tijdens het schilderen. Hiermee behaal je nauwkeurige resultaten, zelfs op grote wandoppervlakken.

                     

3. Vachtroller 18 cm:

De vachtroller van 18 cm zorgt voor een gelijkmatige en gladde verfapplicatie. De vacht in de roller zorgt voor een consistente dekking, wat resulteert in een goede afwerking.

                     

4. Beugel 10 cm:

De beugel van 10 cm is perfect voor precisiewerk en het schilderen van kleinere oppervlakken. Hiermee kun je met gemak hoeken en randen bereiken voor een nauwkeurige afwerking.

                    

5. Vachtroller 10 cm:

De vachtroller van 10 cm is ideaal voor gedetailleerd schilderwerk en biedt de mogelijkheid om met precisie te werken op gebieden die meer aandacht vereisen.

                   

6. Afdekfolie 4 meter x 5 meter:

De meegeleverde afdekfolie van 4 meter x 5 meter beschermt je omgeving tegen verfspatten en druppels. Dit essentiële accessoire maakt de set compleet en zorgt voor een schone werkomgeving.

                      

Waarom Kiezen voor de Voordeel Muurverfset 6-Delig?

- Tijdbesparend: Met de juiste tools binnen handbereik, versnel je je schilderklus en behaal je professionele resultaten.

- Efficiënt: De diverse formaten beugels en vachtrollers stellen je in staat om verschillende oppervlakken met gemak te schilderen.

- Veelzijdig: Geschikt voor zowel grote wanden als kleinere details, waardoor de set perfect is voor diverse schilderprojecten.

                    

Bestel Jouw Voordeel Muurverfset 6-Delig bij Verfspot!

                     

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Geschikt voor
Muurverf

Specifieke referenties