Acrylverdunner Additief

Bleko Acrylverdunner Additief is een oplosmiddel speciaal ontwikkeld voor het verdunnen van acrylverven, zoals lakken, muurverven en structuurverven. Het verlengt niet alleen de open tijd van je verf, maar zorgt ook voor een optimale hechting op de ondergrond. Het is ideaal voor zowel professionals als doe-het-zelvers die op zoek zijn naar een betrouwbare verdunner voor hun acrylverven. Het advies is om circa 10% additief bij je acrylverf toe te voegen.

Verpakking
€ 4,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Bleko Acrylverdunner Additief

Bleko Acrylverdunner Additief is een hoogwaardig oplosmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor het verdunnen van acrylverven. Dit product biedt een uitstekende verlenging van de open tijd en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de verf, waardoor het resultaat er professioneel uitziet. Door het toevoegen van deze additief zorg je ervoor dat je acrylverf langzamer droogt waardoor je langer de tijd hebt om een mooier resultaat te behalen. 

                     

De Acrylverdunner Additief van Bleko is geschikt voor diverse soorten acrylverven. Het product is ideaal voor het verdunnen van bijvoorbeeld acryllakken, muurverven en structuurverven. Het is bovendien geschikt voor het reinigen van kwasten, rollers en andere gereedschappen die zijn gebruikt bij het aanbrengen van acrylverf.

                     

Een groot voordeel van Bleko Acrylverdunner Additief is dat het niet alleen een verdunningsmiddel is, maar ook een additief. Het verbetert de hechting van de verf op de ondergrond, waardoor deze langer mooi blijft. Dit komt doordat het product een speciaal ontwikkelde samenstelling heeft van oplosmiddelen en additieven die zorgen voor een optimale hechting.

                     

Het gebruik van Bleko Acrylverdunner Additief is zeer eenvoudig. Voeg simpelweg het product toe aan de acrylverf en meng het goed door. Afhankelijk van de gewenste consistentie van de verf kan de hoeveelheid Acrylverdunner Additief worden aangepast. Het advies is om circa 10% additief bij je acrylverf toe te voegen. Bleko Acrylverdunner Additief is een veelzijdig product dat ideaal is voor het verdunnen van acrylverven. Het product zorgt ook voor een optimale hechting op de ondergrond. 

                     

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

bleko

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in