Universol Verfreiniger

Universol is dé oplossing voor het ontvetten en reinigen van bestaande verflagen. In tegenstelling tot ammoniak stinkt Universol niet en levert het een goede reinigingsprestatie. Biologisch afbreekbaar, zonder schuim en veilig voor mens en milieu. Ideaal voor huishoudelijke schoonmaakklussen. Met een sterk geconcentreerde formule biedt één liter fles ruim voldoende voor het reinigen van het houtwerk in een gemiddelde woning. Kies voor Universol en ervaar krachtige reiniging zonder compromissen op comfort en milieuvriendelijkheid.

€ 11,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Universol Verfreiniger

Universol staat synoniem voor effectieve reiniging, speciaal ontwikkeld voor het ontvetten en schoonmaken van bestaande verflagen. Deze ammoniakvervanger biedt een geurloze ervaring, overtreft de reinigingskracht van ammoniak en draagt bij aan een milieubewuste keuze. Biologisch afbreekbaar en zonder schuim, maakt Universol niet alleen je verfwerk glanzend schoon, maar is het ook veilig voor mens en milieu.

 

Voordelen van Universol Verfreiniger:

1. Geurloos Reinigen: Universol laat je genieten van een geurvrije reiniging, in tegenstelling tot de kenmerkende ammoniakgeur.

  

2. Krachtige Ontvetting: De formule van Universol overtreft ammoniak in reinigingsprestaties, waardoor het ideaal is voor het verwijderen van vet en vuil van verflagen.

 

3. Biologisch Afbreekbaar: Een milieuvriendelijke keuze, Universol is biologisch afbreekbaar en draagt bij aan duurzaamheid.

 

4. Veilig en Niet Schadelijk: Schuimvrij en niet schadelijk voor mens en milieu, waardoor het veilig is voor gebruik in en om het huis.

 

5. Allround Schoonmaak: Naast het reinigen van verflagen is Universol veelzijdig inzetbaar voor allerlei huishoudelijke schoonmaakklussen.

 

6. Sterk Geconcentreerd: Met een literfles Universol heb je ruim voldoende reinigingskracht voor het houtwerk van een gemiddelde woning.

 

Gebruiksaanwijzing Universol Verfreiniger:

1. Dosering: Door de sterke concentratie is een kleine hoeveelheid Universol voldoende voor een effectieve reiniging.

 

2. Toepassing: Breng Universol aan op het te reinigen oppervlak met behulp van een spons, doek of borstel.

 

3. Veiligheid: Dankzij de niet-schadelijke formule is Universol veilig te gebruiken zonder risico voor de gezondheid.

 

4. Resultaten: Ervaar een glanzend schoon oppervlak na het gebruik van Universol, klaar voor verdere behandeling of schilderwerk.

 

Kies voor Universol Verfreiniger en ontdek de kracht van een geurloze, milieuvriendelijke reiniging die voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en veiligheid. Transformeer je schilderprojecten met een schone en perfect voorbereide ondergrond dankzij Universol.

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Duurzaamheid
Biologisch afbreekbaar

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in