Avis Multi-Primer

Ontdek Avis Multiprimer: de perfecte hechtprimer met roestwerende eigenschappen voor moeilijke ondergronden. Sneldrogend en slag- en stootvast. Ideaal voor binnen en buiten gebruik op (non)ferro metalen, hout, steen en kunststof. Deze veelzijdige primer hecht uitstekend op vochtige of licht vettige ondergronden en is eenvoudig te verwerken. Bovendien is Avis Multiprimer bestand tegen diverse huishoudreinigingsmiddelen. Voor hoogwaardige resultaten vertrouw je op Avis Multiprimer, nu verkrijgbaar op Verfspot.nl. Bestel vandaag nog en bescherm jouw oppervlakken met de beste hechting en roestwerende bescherming.

Verpakking
€ 10,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Avis Multiprimer

De Ultieme Hechtprimer met Roestwerende Eigenschappen voor een Perfecte Ondergrond

Welkom bij Verfspot.nl, waar we trots zijn om de veelzijdige Avis Multiprimer aan te bieden. Deze sneldrogende hechtprimer op basis van gemodificeerde alkydharsen is dé oplossing voor moeilijke ondergronden. Of het nu gaat om binnen- of buitentoepassingen op (non)ferro metalen, hout, steen of kunststof, Avis Multiprimer levert uitstekende resultaten.

  

Roestwerend en Slagvast voor Langdurige Bescherming

Avis Multiprimer biedt niet alleen een uitstekende hechting, maar heeft ook roestwerende eigenschappen, waardoor het ideaal is voor oppervlakken die gevoelig zijn voor corrosie. Daarnaast is het ook slag- en stootvast, waardoor jouw geverfde oppervlakken beter bestand zijn tegen dagelijkse slijtage en beschadigingen.

   

Weerstaat Alle Huishoudreinigingsmiddelen

Met Avis Multiprimer hoef je je geen zorgen te maken over het vervagen van de verflaag door het gebruik van huishoudreinigingsmiddelen. Deze primer is bestand tegen vrijwel alle soorten schoonmaakmiddelen, waardoor je jouw oppervlakken moeiteloos schoon kunt houden zonder dat dit ten koste gaat van de verflaag.

   

Eenvoudig in Gebruik voor een Perfect Resultaat

Deze hechtprimer is niet alleen krachtig, maar ook gebruiksvriendelijk. Avis Multiprimer hecht uitstekend op vochtige of licht vettige ondergronden, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan voorbereiding. Bovendien is het erg makkelijk te verwerken, zodat je snel en efficiënt te werk kunt gaan.

   

Voorbereiding voor Optimaal Resultaat

Om het beste uit Avis Multiprimer te halen, is een goede voorbereiding van de ondergrond essentieel. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog, stof- en vetvrij is voordat je de primer aanbrengt. Verwijder roest, walshuid en oude laklagen om een glad en gelijkmatig oppervlak te creëren. Bij harde kunststoffen met een glad oppervlak is licht aanschuren aan te raden voor een betere hechting. Voor houten ondergronden is het belangrijk dat het vochtgehalte niet hoger is dan 15% om optimale resultaten te garanderen.

    

Eenvoudige Verwerking voor Geweldige Resultaten

Avis Multiprimer is gemakkelijk aan te brengen. Zorg ervoor dat je de primer voor gebruik goed doorroert om een gelijkmatige samenstelling te krijgen. Voor normaal binnenwerk is één laag meestal voldoende. Bij houten ondergronden kun je de eerste laag iets verdunnen voor een betere penetratie. De verwerkingstemperatuur moet minimaal 5°C zijn voor het beste resultaat. Na gebruik kun je het gereedschap direct reinigen met terpentine.

   

Ontdek Avis Multiprimer bij Verfspot.nl 

Als je op zoek bent naar een betrouwbare hechtprimer met roestwerende eigenschappen voor diverse ondergronden, dan is Avis Multiprimer de ideale keuze. Bij Verfspot.nl vind je hoogwaardige verfproducten, waaronder deze veelzijdige hechtprimer. Bestel vandaag nog en zorg voor een perfecte ondergrond voor al jouw schilderprojecten. Bescherm jouw oppervlakken met Avis Multiprimer en geniet van duurzame resultaten die lang meegaan. Bij Verfspot.nl streven we naar de beste kwaliteit en service, zodat je met vertrouwen kunt schilderen!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Onbehandeld Kunststof
Onbehandeld Metaal
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in