Avis Universele Lak PU-UV

Ontdek Avis Universele Lak PU-UV (voorheen PU-Siegel) bij Verfspot.nl: een eenvoudig te verwerken blanke lak op polyurethaanbasis voor binnen en buiten. Met UV-filter voor houtbescherming en voorkomt vergeling. Deze lak is slijtvast, elastisch, weersbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Geschikt voor alle houtsoorten binnen en buiten, zoals meubelen, houten vloeren, parketvloeren, ramen en deuren. Gebruik Avis Universele Lak PU-UV voor een duurzame afwerking en verzegeling van hout en houtconstructies. Bescherm je oppervlakken tegen de elementen met deze hoogwaardige lak. Bestel nu bij Verfspot.nl voor kwalitatieve lakproducten en geef je projecten een langdurige en professionele afwerking. Verfspot.nl biedt de beste service en kwaliteit voor jouw schilderbehoeften.

Verpakking
glansgraad
€ 12,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Avis Universele Lak PU-UV: De perfecte blanke lak voor binnen en buiten

Op zoek naar een gemakkelijk te verwerken blanke lak op polyurethaanbasis met UV-filter voor houtbescherming en voorkoming van vergeling? Ontdek Avis Universele Lak PU-UV bij Verfspot.nl! Deze hoogwaardige lak is slijtvast, elastisch, weersbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Geschikt voor alle houtsoorten binnen en buiten, zoals meubelen, houten vloeren, parketvloeren, ramen en deuren.

Voorbereiding voor een vlekkeloos resultaat:

Voor een duurzame afwerking is een goede voorbehandeling van de ondergrond essentieel. Zorg ervoor dat de ondergrond schoon, droog en vetvrij is voordat je de lak aanbrengt. Verwijder eventuele bladderende verf en schuur intacte oude lagen met fijn schuurpapier voor een glad oppervlak. Bij buitenafwerkingen van zachte houtsoorten is het aan te raden om deze eerst te impregneren om schimmelvorming en houtrot tegen te gaan.

Eenvoudige verwerking voor prachtige resultaten:

Avis Universele Lak PU-UV is gebruiksklaar. Breng de lak aan met een kwast of roller, afhankelijk van je voorkeur en het oppervlak. Voor een optimale hechting en bescherming breng je de eerste laag verdund aan, gevolgd door 1-2 lagen onverdund voor binnen en 2-3 lagen onverdund voor buiten. Met Avis Universele Lak PU-UV geef je je houtwerk een langdurige en professionele afwerking.

  

Bestel Avis Universele Lak PU-UV bij Verfspot.nl:

Bij Verfspot.nl begrijpen we dat je alleen het beste wilt voor je schilderprojecten. Daarom bieden we Avis Universele Lak PU-UV aan, de perfecte blanke lak voor binnen en buiten. Bescherm je oppervlakken tegen vergeling en UV-straling, terwijl je geniet van een slijtvaste en weersbestendige afwerking. Bestel Avis Universele Lak PU-UV vandaag nog bij Verfspot.nl en geef je houtwerk de bescherming en uitstraling die het verdient. Onze hoogwaardige lakproducten en uitstekende service zorgen ervoor dat je met vertrouwen kunt schilderen!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Avis

Datasheet

Verftype
Blanke lak
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Hoogglans
Zijdeglans

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in