Sigma S2U Nova Satin

Sigma S2U Nova Satin is dé hoogwaardige, kleurvaste lakverf op waterbasis voor binnen. Deze zijdeglanzende lakverf is perfect voor het schilderen van bestaande, intacte en geschuurde verflagen, zowel op waterbasis als op terpentinebasis, mits ze correct zijn voorbehandeld. Daarnaast is de Sigma S2U Nova Satin ook geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen, na een passende primerbehandeling met Sigma S2U Nova Primer. Kies voor duurzaamheid en een prachtige zijdeglans afwerking in jouw interieur met Sigma S2U Nova Satin! Ontdek het ruime assortiment van Sigma lakverf bij Verfspot.nl, jouw verfspecialist!

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 62,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Sigma S2U Nova Satin

Sigma S2U Nova Satin is dé topper uit ons binnen assortiment! Deze hoogwaardige, kleurvaste lakverf op waterbasis is perfect voor binnenprojecten. Met Sigma S2U Nova Satin creëer je een prachtige zijdeglanzende afwerking die lang mooi blijft. Deze verf is ideaal voor het schilderen van bestaande, intacte en geschuurde verflagen, zowel op waterbasis als op terpentinebasis, mits deze correct zijn voorbehandeld. Ook is Sigma S2U Nova Satin geschikt voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen na gebruik van de juiste primer.

De toegevoegde polyurethan maakt deze zijdeglans lak kras- en slijtvast, hand- en huidvetbestendig en niet-vergelend. Sigma S2U Nova Satin heeft uitstekende vloeiing, een lange open tijd en is gemakkelijk te verwerken. De lak is geurarm en dankzij de LTA+ technologie zeer goed bestand tegen huidvetten, vuil en huishoudelijke schoonmaakmiddelen.

Specificaties van Sigma S2U Nova Satin:

- Aanbrengen: met een kwast, roller of verfspuit

- Stofdroog: na ca. 1 uur

- Kleefvrij: na ca. 2 uur

- Overschilderbaar: na ca. 5 uur 

- Volledig uitgehard: na ca. 7 dagen

- Verbruik: ca. 11 m2 per liter

Belangrijk: Let op de droogtijd!

Lage temperatuur en hoge relatieve vochtigheid vertragen de droging van Sigma S2U Nova Satin. Na droging is er nog geen optimale hechting. Deze komt pas tot stand na 4 tot 6 weken.

LTA+ Technologie van Sigma Nova Satin

De LTA+-technologie in deze verf beschermt de lak als een schild tegen huidvetten en dagelijks gebruik. Huidvetinwerking, veelvoorkomend rond de deurklink, kan laklagen vuil maken en zelfs beschadigen. Dankzij de speciale bindmiddelcombinaties van LTA+ werkt vet nauwelijks meer in op de verflaag. Vet wordt niet aan de lak gehecht, waardoor de lak keihard blijft, zelfs na langdurige vetbelasting. Sigma S2U Nova Satin is hierdoor kindvriendelijk en veilig te gebruiken op kinderkamers, kindermeubels en speelgoed.

Aanbiedingen op Sigma S2U Nova Satin

Profiteer van onze beste aanbiedingen voor Sigma S2U Nova Satin en bestel gemakkelijk online bij Verfspot.nl. Naast de voordelige aanbiedingen, bieden we ook alle benodigdheden voor je schildersklus. Bestel op het moment dat het jou uitkomt en laat de verf en benodigdheden thuis of op de klus bezorgen.

Sigma S2U Nova Satin - 2,5 liter

Sigma S2U Nova Satin is veelzijdig en geschikt voor bijna elke verfklus in huis. Of je nu deuren, trappen, keukenkastjes of meubels wilt schilderen, met Sigma S2U Nova Satin heb je de juiste verf in huis. Een handige 2,5 liter verpakking van Sigma S2U Nova Satin is ideaal om in huis te hebben. Heb je na de klus nog wat verf over? Bewaar het restje in een goed afsluitbaar glazen potje of leeg blik om uitdroging te voorkomen.

Sigma S2U Nova Satin - Diverse volumes

Sigma Nova Satin is verkrijgbaar in drie handige volumes, zodat je altijd de juiste hoeveelheid verf hebt voor jouw klus. Met 500 ml Sigma S2U Nova Satin kun je ongeveer 5 m2 schilderen, perfect voor het verven van bijvoorbeeld een deur. Ook kun je eenvoudig van kleur wisselen zonder veel verfrestjes over te houden. Daarnaast is de 1 liter verpakking geschikt voor standaard trappen en de grotere klussen kunnen gemakkelijk aangepakt worden met de 2,5 liter Sigma S2U Nova Satin.

Sigma S2U Nova Satin - RAL 9010 en andere kleuren

Sigma Nova Satin RAL 9010 is een veelgekozen kleur voor binnenschilderwerk. Bij Verfwinkel.nl mengen onze experts de Sigma S2U Nova Satin in talloze andere kleuren, zodat je altijd de perfecte kleur vindt voor jouw project. Naast RAL 9010 bieden we een breed scala aan kleuropties, waardoor je voor elke stijl en wens bij ons terecht kunt. Let wel op dat de kleuren uit de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren je om altijd een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurwaaier.

Sigma S2U Nova Satin - Kleurkeuze op maat

Bij Verfwinkel.nl kunnen we de Sigma S2U Nova Satin speciaal voor jou op kleur mengen. Houd er rekening mee dat kleuren met een specifieke naam of nummer, anders dan 100% wit of standaard wit, onder de categorie "Kleur" vallen. Dit geldt ook voor lichte kleuren zoals RAL 9010 en RAL 9016. Op kleur gemengde verf kan niet worden geretourneerd. Kies je voor 100% wit, dan ontvang je verf zonder toegevoegde kleurpigmenten, wat wel retour mogelijk is.

Sigma S2U Nova Satin - Extra informatie

Verf betekent niet alleen kleur, maar vooral ook bescherming. Bij Verfspot.nl leveren we uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de voorgeschreven kleurpasta's van de producent, voor langdurige bescherming van jouw interieur.

Sigma

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans

Specifieke referenties

Downloaden

Sigma S2U Nova Satin

Sigma S2U Nova Satin Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in