Primaverf AQ Primer

De Primaverf AQ Primer is dé keuze voor wie zoekt naar uitstekende hechting en duurzaamheid in een watergedragen primer. Of je nu een professionele schilder bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze primer legt de perfecte basis voor je schilderwerk. Met zijn snelle droging en milieuvriendelijke formule op waterbasis is de AQ Primer ideaal voor binnen en buiten projecten. Bovendien biedt het optimale bescherming tegen vocht en andere invloeden. Eenvoudig aan te brengen en geschikt voor hout. Bestel nu de Primaverf AQ Primer op Verfspot.nl voor een professioneel resultaat!

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 25,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Primaverf AQ Primer

De Primaverf AQ Primer, verkrijgbaar bij Verfspot.nl, is een watergedragen primer die de basis legt voor een langdurige en professionele afwerking van je schilderproject. Of je nu een ervaren vakman bent of een enthousiaste doe-het-zelver, deze primer biedt de perfecte start voor een verbluffend resultaat. Hier zijn alle redenen waarom de AQ Primer van Primaverf een uitstekende keuze is voor jouw schilderklussen:

   

Uitstekende Hechting en Duurzaamheid

De AQ Primer staat bekend om zijn indrukwekkende hechting op hout. Deze primer zorgt voor een optimale verbinding tussen de ondergrond en de uiteindelijke verflaag. Dit verzekert je van een duurzaam resultaat dat jarenlang meegaat.

 

Milieuvriendelijke Watergedragen Formule

De AQ Primer is op waterbasis, wat betekent dat het weinig geur heeft en vriendelijk is voor het milieu. Hierdoor is het een uitstekende keuze voor gebruik binnen of buitenshuis, waar goede ventilatie niet altijd mogelijk is. Bovendien droogt het snel, waardoor je efficiënt kunt werken.

 

Optimaal Beschermende Eigenschappen

Naast het verbeteren van de hechting, biedt deze primer ook een beschermende laag tegen vocht en andere invloeden van buitenaf. Hierdoor verlengt het de levensduur van je verflaag aanzienlijk en beschermt het het oppervlak tegen vroegtijdige slijtage.

 

Gemakkelijke Applicatie voor een Strak Resultaat

De AQ Primer laat zich eenvoudig aanbrengen met een kwast, roller of spuit. De soepele consistentie zorgt voor een gelijkmatige verdeling en een glad oppervlak. Dit resulteert in een strakke afwerking die professioneel oogt, ongeacht je ervaringsniveau als schilder.

 

Toepassingen van Primaverf AQ Primer

Deze veelzijdige primer is geschikt voor een breed scala aan ondergronden en projecten. Of je nu een kozijn, deur, meubels of ander oppervlak wilt schilderen, de AQ Primer legt de ideale basis voor een duurzaam en mooi resultaat.

 

Bestel Nu Primaverf AQ Primer bij Verfspot.nl

Wil je verzekerd zijn van een professionele start voor je schilderproject? Bestel dan nu de Primaverf AQ Primer bij Verfspot.nl. Ervaar zelf de kwaliteit en betrouwbaarheid van deze watergedragen primer. Geef je schilderwerk de perfecte basis met Primaverf AQ Primer!

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Primaverf

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Water
Ondergrond
Hout
Kwaliteit
Semi-professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in