Den Braven Anti Crack Kit Wit

Den Braven Anti Crack Kit is een unieke acrylaatkit die scheuren en verkleuring in je verf voorkomt. Het product is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden. De kit is gemakkelijk aan te brengen en is reukloos. Houd er wel rekening mee dat het alleen buiten kan worden aangebracht bij goed drogend weer en ondergronden schoon, droog en vet- en stofvrij moeten zijn. 

Verpakking
€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Den Braven Anti Crack Kit: de ideale oplossing voor het voorkomen van scheuren en verkleuring in je verf. Deze unieke acrylaatkit is perfect geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het product hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden en het is zeer gemakkelijk aan te brengen met een "Kitpistool DHZ" of "Kitpistool Professioneel". Bovendien is het product ook nog eens reukloos, wat het ideaal maakt om te gebruiken voor je binnenwerk. 

Den Braven Anti Crack Kit is ontwikkeld om aansluitvoegen tussen bijvoorbeeld: trappen, wanden, plafonds, plinten, vensterbanken, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk af te dichten. Ook is het product geschikt voor het vullen van scheuren, kieren, spijker- en schroefgaten in wanden en plafonds van hout, pleisterwerk, gips, steen, beton etc. Zo kun je met één product verschillende klussen in en rondom je huis oplossen. 

De kit is goed overschilderbaar met vrijwel alle watergedragen en synthetische verven, waardoor je na het aanbrengen van de kit gemakkelijk verder kunt met het schilderwerk. Daarnaast is de kit gemakkelijk aan te brengen en kan het verwerkt worden bij een temperatuur tussen de 5 en 40 graden Celsius. 

Belangrijk is om te weten is dat de kit alleen buiten kan worden aangebracht bij goed drogend weer en indien het binnen 5 uur na aanbrengen niet regent. De ondergronden dienen schoon, droog en vet- en stofvrij te zijn voor een optimale hechting. De kleur van de kit is wit en de inhoud is 310 ml per koker. 

Kortom, Den Braven Anti Crack Kit is de perfecte oplossing voor het afdichten van aansluitvoegen en het vullen van scheuren en kieren in en rondom je huis. Het product is gemakkelijk aan te brengen en heeft een goede hechting op de meeste ondergronden. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en pak je kitwerk eens goed aan!

 

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Den Braven

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Hout
Metaal
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Prima
rating 10
Fijne kit om te verwerken

Je bent misschien ook geïnteresseerd in