Den Braven Exterieur Kit

De Den Braven Exterieur Kit is een regenbestendige kit die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden, deze is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen, beton en metselwerk. Na het aanbrengen vormt de kit als een soort elastisch rubber. Het product hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden en is overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. Het is gemakkelijk aan te brengen, vrijwel reukloos en verkrijgbaar in wit, bruin en grijs. 

€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Met de Den Braven Exterieur Kit ben je verzekerd van een hoogwaardige kit die geschikt is voor zowel binnen als buiten. Na het aanbrengen van de kit verdampt het water wat in de kit zit waardoor het product een plasto-elastisch rubber vormt. Hierdoor is het product snel regenbestendig en kun je er zeker van zijn dat het goed blijft zitten.

De Den Braven Exterieur Kit is bovendien overschilderbaar met de meeste watergedragen en synthetische verven. Het product hecht perfect zonder primer op de meeste ondergronden, is vrijwel reukloos en het aanbrengen van de kit is erg gemakkelijk in combinatie met "Kitpistool DHZ" of "Kitpistool Professioneel". De kit heeft uitstekende verwerkingseigenschappen, waardoor het aanbrengen van de kit snel en eenvoudig is.

De Den Braven Exterieur Kit is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van aansluitvoegen tussen vensterbanken, trappen, plafonds, wanden, plinten, gasbetonplaten, gipsplaten, kalkzandsteen, houten en metalen kozijnen en beton en metselwerk. Dit product is geschikt voor buiten maar kan ook binnen gebruikt worden. Omdat de afdichtingskit na aanbrengen snel regenbestendig is, zijn er minder beperkingen in verband met de weersomstandigheden.

De verwerkingstemperatuur van de Den Braven Exterieur Kit ligt tussen de 5 en 40 graden Celsius. Hoe snel de kit overschilderbaar is, is afhankelijk van de laagdikte, de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid. De ondergrond dient schoon, droog en vet- en stofvrij te zijn en hechtvlakken moeten worden ontdaan van eventuele loszittende bestanddelen. 

De Den Braven Exterieur Kit is verkrijgbaar in wit, bruin en grijs en wordt geleverd in een koker van 310 ml. Met deze hoogwaardige regenbestendige kit ben je verzekerd van een uitstekend resultaat bij het afdichten van je aansluitvoegen in zowel het interieur als het exterieur van je woning of bedrijfspand.

Den Braven

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Hout
Metaal
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Den Braven Exterieur Kit

Informatie Den Braven Exterieur Kit

Erg fijne kit
rating 10
Dit was de eerste keer dat ik deze kit heb gebruikt en ik vind hem echt super. heb nog nooit met zo'n goede kit gewerkt.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in