Den Braven Montagefix-N

Den Braven Montagefix-N is een universele montagelijm die geschikt is voor poreuze en niet-poreuze ondergronden en voor vrijwel alle gebruikelijke bouwmaterialen gebruikt kan worden. Deze lijmkit hecht perfect op de meeste ondergronden zonder primer en is geschikt voor binnen en buiten. Het advies is om sommige verbindingen tot 24 uur te ondersteunen voor het beste resultaat. 

Verpakking
€ 5,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Den Braven Montagefix-N is dé universele montagelijm voor al je klussen. Met een verwerkingstemperatuur tussen de 5 en 25 graden Celsius is deze montagelijm perfect voor gebruik in elk seizoen. De lijm hardt uit door verdamping van oplosmiddelen, waardoor een sterke en duurzame verbinding ontstaat. Het is gemakkelijk te verwerken met Kitpistool Professioneel of Kitpistool DHZ.

Deze montagelijm is geschikt voor zowel poreuze als niet-poreuze ondergronden en hecht op vrijwel alle gebruikelijke bouwmaterialen. Den Braven Montagefix-N is ontwikkeld voor het verlijmen van plinten, panelen, spaanplaat, hard PVC, allerlei soorten hout, metalen en keramiek op metselwerk en beton en steen. Het is belangrijk dat de ondergronden schoon, droog en vet- en stofvrij zijn voor een optimale hechting. Deze lijm is niet geschikt voor zachte kunststoffen, en verf op de hechtvlakken dient te worden verwijderd.

Den Braven Montagefix-N hecht perfect op de meeste ondergronden zonder primer en is geschikt voor zowel binnen als buiten. Voor het beste resultaat is het advies om sommige verbindingen tot 24 uur te ondersteunen. Met Den Braven Montagefix-N ben je verzekerd van een sterke en duurzame verbinding, wat je klus ook is! Bestel deze veelzijdige montagelijm nu op Verfspot.nl en ga aan de slag met je klusproject.

Den Braven

Datasheet

Toepassing
Binnen
Buiten
Ondergrond
Beton
Hout
Kunststof
Metaal
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in