Den Braven Polysoft Professioneel

Zwaluw Polysoft Professioneel is een professioneel product voor binnen gebruik. Het is een 2-componenten vulmiddel op basis van polyesterharsen die snel uithardt. Zwaluw Polysoft Professioneel is een gemakkelijk te schuren product en is overschilderbaar. Dit product is speciaal ontwikkeld voor in de bouw maar ook zeker geschikt voor de doe-het-zelver. Het product is gemakkelijk aan te brengen dankzij de automatische dosering i.c.m. Polysoft Doseerpistool Metaal of  Doseer Pistool Kunstof.

Verpakking
€ 19,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Den Braven Zwaluw Polysoft Professioneel

Den Braven Zwaluw Polysoft Professioneel is een innovatief en professioneel product dat speciaal is ontwikkeld voor het repareren en uitvlakken van verschillende soorten beschadigingen in verschillende ondergronden. Dit product is op basis van polyesterharsen en heeft een unieke 2-componenten mengverhouding van 2-3%. Het is snel uithardend, makkelijk schuurbaar en overschilderbaar. Bij gebruik van teveel verharder kan het mengsel echter plakkerig worden en is het slecht schuurbaar. 

                          

Verwerking:

Den Braven Zwaluw Polysoft Professioneel is verwerkbaar binnen een tijdsbestek van 7-10 minuten, afhankelijk van de temperatuur. Dit product is geschikt voor het repareren en uitvlakken van scheuren, deuken, krassen en andere beschadigingen in metaal, beton, steen, hout en kunststof ondergronden. Het dient in meerdere dunne lagen van maximaal 10 millimeter aangebracht te worden voor een optimaal resultaat. Den Braven Zwaluw Polysoft Professioneel is een professioneel product dat zorgt voor efficiënte reparaties en een professionele afwerking. 

Den Braven Zwaluw Polysoft Professioneel is alleen geschikt voor binnen gebruik. Wilt u nou een vergelijkbaar product die voor binnen en buiten geschikt is? Bekijk dan Woodfill eens.   

                       

Bestel nu bij Verfspot.nl en maak gebruik van de snelle levering, professionele producten en vriendelijke klantenservice.

*Verharder wordt mee geleverd. 

                                       

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Den Braven

Datasheet

Toepassing
Binnen
Ondergrond
Beton
Hout
Kunststof
Metaal

Specifieke referenties

Downloaden

Goede verwerking
rating 10

Zeer handig product en erg fijn verwerkbaar, snelle levering

Je bent misschien ook geïnteresseerd in