Toupret Redlight Vulmiddel

Toupret Redlight Vulmiddel is een lichtgewicht vul- en afwerkmiddel geschikt voor diverse binnenoppervlakken. Het kan zowel met verf op terpentine- als waterbasis worden overschilderd en zet strak in één laag. Het is eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar na 30 minuten (afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid). Het kan worden gebruikt bij temperaturen tussen 8 en 35 graden Celsius en relatieve luchtvochtigheid onder 70%.

Verpakking
€ 19,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Met Toupret Redlight Vulmiddel ben je verzekerd van een strakke afwerking van jou muur. Dit lichtgewicht vul- en afwerkmiddel is geschikt voor diverse ondergronden zoals gips, gipsblokken, gipskartonplaten, cement, beton, cellenbeton, betonblokken, baksteen, steen en voorbehandeld hout. Het product is speciaal ontwikkeld voor binnengebruik en kan zowel met verf op terpentinebasis als waterbasis worden overschilderd. 

Een groot voordeel van Toupret Redlight Vulmiddel is dat het in één laag vult en strak zet. Daarnaast is het overschilderbaar na slechts 30 minuten (afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid). Hierdoor kun je snel door met het verven van jouw muren en hoef je niet te lang te wachten tot het vulmiddel droog is.

Het gebruik van Toupret Redlight Vulmiddel is eenvoudig. Zorg ervoor dat de ondergrond hard, schoon, droog en gezond is voordat je begint met aanbrengen. Het product is toepasbaar bij temperaturen tussen 8 en 35 graden Celsius en een relatieve luchtvochtigheid onder 70%. Hierdoor kun je het hele jaar door gebruik maken van dit vulmiddel.

Ben je op zoek naar een vergelijkbaar product maar dan voor buiten? Bekijk dan Red Devil Onetime Lichtgewicht Vulmiddel eens!

Kortom, Toupret Redlight Vulmiddel is het ideale product voor een strak en glad resultaat van jouw muren. Bestel het nu bij Verfspot.nl en ervaar zelf het gemak van dit product. 

Toupret

Datasheet

Toepassing
Binnen
Ondergrond
Hout
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden

Specifieke referenties

Downloaden

Toupret Redlight Vulmiddel

Informatie Toupret Redlight Vulmiddel

Je bent misschien ook geïnteresseerd in