klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Toupret

Actieve filters

 • Toupret Stopverf Wit

  Vanaf € 12,95

  Toupret Stopverf is een op lijnolie gebaseerd product dat perfect is voor het opvullen van kleine gaatjes op voorbehandeld hout. Het is geschikt voor het stoppen van enkel glas ruiten en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Toupret Stopverf barst niet en blijft niet kleven aan je handen. Het is eenvoudig aan te brengen en kan gemakkelijk overgeschilderd worden na ongeveer 6 tot 8 dagen met verf op waterbasis of terpentinebasis.

 • Toupret Stopverf Bruin/Teak

  € 17,95

  Toupret Stopverf is een op lijnolie gebaseerd product dat perfect is voor het opvullen van kleine gaatjes op voorbehandeld hout. Het is geschikt voor het stoppen van enkel glas ruiten en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Toupret Stopverf barst niet en blijft niet kleven aan je handen. Het is eenvoudig aan te brengen en kan gemakkelijk overschilderd worden na 6 tot 8 dagen met verf op waterbasis of terpentinebasis.

 • Toupret Redlight Vulmiddel

  € 19,95

  Toupret Redlight Vulmiddel is een lichtgewicht vul- en afwerkmiddel geschikt voor diverse binnenoppervlakken. Het kan zowel met verf op terpentine- als waterbasis worden overschilderd en zet strak in één laag. Het is eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar na 30 minuten (afhankelijk van de temperatuur en relatieve luchtvochtigheid). Het kan worden gebruikt bij temperaturen tussen 8 en 35 graden Celsius en relatieve luchtvochtigheid onder 70%.