klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Sam

Actieve filters

 • SAM Schuurrol

  € 5,95

  De SAM Schuurrol is een revolutionaire schuurrol die ontworpen is om schuurwerkzaamheden gemakkelijker en sneller te maken dan ooit tevoren. Het unieke ontwerp zorgt voor een efficiënte werking en langere levensduur dan de gemiddelde schuurrol. De schuurrol is geschikt voor verschillende oppervlakken en materialen en is perfect voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Verkrijgbaar in verschillende korrels en alleen geschikt voor droog schuren. 

 • Sam Afdekfolie Prof

  € 4,95

  Bescherm uw waardevolle bezittingen tijdens het schilderen met Sam Afdekfolie Prof! Dit afdekfolie is speciaal ontworpen voor schilderklussen en biedt goede bescherming tegen verfdruppels, spetters en vuil. Met een professionele kwaliteit en een handige afmeting is het gemakkelijk te gebruiken op verschillende oppervlakken, waaronder meubels, vloeren en ramen. Het dikke en duurzame materiaal voorkomt doorlekken en scheuren, waardoor uw kostbare objecten onbeschadigd blijven. Sam Afdekfolie Prof bespaart u waardevolle tijd en opruimwerk achteraf, zodat u zich kunt concentreren op het bereiken van een perfecte verfafwerking. Maak uw verfklussen moeiteloos en zorgeloos met Sam Afdekfolie Prof!

 • Sam Behangliniaal

  € 3,95

  Sam behangliniaal.

 • Plamuurmes

  Vanaf € 1,75

  Het Plamuurmes van Verfspot.nl is een onmisbaar gereedschap voor iedereen die streeft naar een mooie afwerking van hun klusproject. Of je nu kleine oneffenheden wilt wegwerken of grotere oppervlakken wilt egaliseren, dit plamuurmes staat voor een goed resultaat. Ons plamuurmes is vervaardigd uit roestvrij staal, waardoor het duurzaam en betrouwbaar is, zelfs bij intensief gebruik. De handgreep zorgt voor een comfortabele grip, wat het werken met dit gereedschap nog aangenamer maakt.

 • Sam Afdekfolie

  € 1,50

  Het Sam Afdekfolie is de perfecte metgezel voor ieder schilderproject.  Deze folie biedt goede bescherming voor vloeren, meubels en andere oppervlakken. De statische lading zorgt ervoor dat het folie stevig op zijn plaats blijft, zelfs bij beweging. Dit maakt het niet alleen handig, maar ook uiterst betrouwbaar. Het afdekfolie is moeiteloos aan te brengen en laat geen plakkerig residu achter. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat je na het schilderwerk geen extra schoonmaakwerk hebt.

 • Grondlakset Schuim 10 cm 5 Delig

  € 3,95

  "Kies voor een perfecte basis met de Grondlakset Schuim van Verfspot! Deze set is ideaal voor het aanbrengen van grondverf op verschillende oppervlakken. Met een breedte van 10 cm en vijf delige set ben je verzekerd van efficiënt en nauwkeurig werken. Bestel vandaag nog voor een professionele voorbereiding bij Verfspot!"

 • Lakset Alkyd 5 Delig

  Vanaf € 4,95

  "Professioneel lakken begint met de Lakset Alkyd 5-Delig van Verfspot! Deze set bevat 3 viltrollers, 1 beugel en 1 bakje, perfect voor terpentine gedragen verven. Bestel vandaag nog voor een vlekkeloze lakervaring bij Verfspot!"

 • Lakset acryl 10 cm 5 Delig

  € 6,95

  Ontdek de lakset voor nauwkeurig schilderwerk bij Verfspot! Onze acryl lakset van 10 cm, bestaande uit 5 delen, biedt de essentiële tools voor een mooie afwerking. Met de rollers van 10 cm breed krijg je precieze en gelijkmatige verfbeurten. Deze set is ideaal voor zowel ervaren schilders als doe-het-zelvers. Dankzij de kwaliteit van Verfspot's lakset geniet je van mooie prestaties. Bestel vandaag nog jouw acryl lakset van 10 cm, 5 delig, en verf met vertrouwen voor een goed resultaat!

 • Sam Afbreekmes

  Vanaf € 3,95

  Sam afbreekmes is van proffesionele kwaliteit.

 • Afbreekmes DHZ

  Vanaf € 1,75

  afbreekmes van DHZ kwaliteit.

 • Sam Reservemessen

  Vanaf € 3,25

   reservemessen.

 • Schaar

  € 3,95