klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Connect

Actieve filters

 • Connect Beglazingskit Propaint Seal It

  € 7,95

  De Connect Beglazingskit Propaint Seal It is een beglazingskit, en universele overschilderbare afdichtingskit. Het is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan worden gebruikt om glas af te dichten in bijvoorbeeld houten, stalen en aluminium kozijnen. Deze kit heeft uitstekende hechting op verschillende ondergronden en is duurzaam en bestand tegen weersinvloeden en UV-licht. Het is gemakkelijk aan te brengen, glad te strijken en kan worden overgeschilderd met verschillende soorten verf. 

 • Connect Cement-Fix Grijs

  € 4,95

  Met Connect Cement-Fix kun je op een duurzame manier beschadigde voegen van binnen- en buitenmuren repareren. Het voegmiddel is ook geschikt voor het afdichten van aansluitvoegen en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Het product is gebruiksklaar, eenvoudig aan te brengen en overschilderbaar met watergedragen- en synthetische verven. Connect Cement-Fix is nagenoeg reukloos, vrijwel krimpvrij en uitermate duurzaam. 

 • Connect Silicon-All 250

  € 8,95

  Connect Silicon-All 250 is een veelzijdige en hoogwaardige afdichtingskit op basis van siliconen technologie. Het is ideaal voor het afdichten van verschillende materialen en ondergronden, zoals sanitair, natuursteen en zwembadvoegen etc. Deze schimmelwerende en antibacteriële kit zorgt voor een duurzaam permanent elastisch rubber en heeft uitstekende verwerkingseigenschappen. Deze siliconenkit heeft een uitstekende hechting en is krimpvrij. Houd er wel rekening mee dat deze kit niet overschilderbaar is. 

 • Connect Plaster-Fill 125

  € 3,95

  Connect Plaster-Fill 125 is een hoogwaardige en gebruiksklare reparatie- en vulpasta voor diverse oppervlakken. Het is vrijwel krimpvrij en hecht uitstekend op verschillende ondergronden. Deze pasta is ideaal voor het repareren van diverse beschadigingen, gemakkelijk glad te strijken en overschilderbaar met synthetische en watergedragen verven. Het kan zowel binnen als buiten worden gebruikt en is snel uitgehard. Bij buitentoepassing dient het de eerste 5 uur nadat het aangebracht is droog te zijn.

 • Connect Spac-Cryl 120

  € 3,95

  Connect Spac-Cryl is de ideale afdichtingskit voor wie op zoek is naar een duurzaam en gemakkelijk overschilderbare kit. Het professionele vul- en reparatiemiddel is ontwikkeld om aansluitingen, naden, kieren en gaatjes in je spackwerk zowel interieur als exterieur te dichten, vullen en repareren. Het product hecht uitstekend op de meeste ondergronden, is vrijwel reukloos en heeft minimale krimp. Geschikt voor binnen- en buitentoepassingen op draagkrachtige, zuivere, schone en vet- en stofvrije ondergronden, is Connect Spac-Cryl 120 kleur-, weer- en vorstbestendig en kan het temperaturen tot -15 graden Celsius weerstaan.