klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Wijzonol

Wijzonol is een bekend merk in verven en coatings, dat al meer dan 100 jaar aanbieder is van verschillende producten. Het assortiment omvat een breed scala aan verfsoorten, lakken en beitsen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Wijzonol producten staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en kleurvastheid, waardoor ze ideaal zijn voor het beschermen en verfraaien van oppervlakken zoals hout, metaal en beton. Het merk onderscheidt zich door zijn focus op innovatie en klanttevredenheid, wat resulteert in een product dat voldoet aan de verwachtingen van de klant. Met Wijzonol kunnen gebruikers vertrouwen op een mooi resultaat en een langdurige afwerking.

Actieve filters

 • Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf

  Vanaf € 28,95

  Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf is een veelzijdige vochtregulerende halfglanzende grond- en aflak voor buiten. Deze verf is perfect voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houten oppervlakken, evenals voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Het is een uitstekende keuze voor nieuw hout. Met zijn veelzijdigheid en hoogwaardige eigenschappen biedt deze verf de perfecte afwerking voor verschillende toepassingen. 

 • Wijzonol Grondverf Alkyd (voor binnen)

  Vanaf € 17,95

  Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige universele grondverf op basis van terpentine. Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Het is geschikt voor het gronden van hout en het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. De Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar heeft een mooie vloei en is eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kunnen eventuele onvolkomenheden gemakkelijk worden weggewerkt, waardoor je een strak en mooi eindresultaat kunt bereiken. Bestel de Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar bij Verfspot.nl voor een scherpe prijs en ga aan de slag met je schilderproject. 

 • Wijzonol Matlak Alkyd (voor binnen)

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Matlak Alkyd is een duurzame matte lakverf op terpentinebasis, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze kras- en stootvaste lak staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende verwerkingseigenschappen. De unieke matte uitstraling van deze verf zorgt voor een verbluffend resultaat. Met zijn goede vloeiing en uitmuntende dekkracht is deze lak ideaal voor het schilderen van meubels, deuren, keukenkastjes en diverse andere oppervlakken. Bestel nu bij Verfspot.nl . Geef je interieur een prachtige matte afwerking met Wijzonol Matlak Alkyd!

 • Wijzonol Dekkend Grondlak

  Vanaf € 17,95

  Wijzonol Dekkend Grondlak is een hoogwaardige grondverf voor buiten, speciaal ontwikkeld voor nieuw, onbehandeld hout en bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren en gevelbetimmering. Deze grondlak dringt diep door in de ondergrond, wat resulteert in een prachtig eindresultaat. De grondlak heeft een vullend vermogen om kleine oneffenheden in de ondergrond op te vullen. Bij het aanbrengen van twee lagen kan deze grondverf tot anderhalf jaar lang bescherming bieden zonder aflaklaag. De Wijzonol Dekkend Grondlak combineert uitstekend met de aflakverven van Wijzonol, waardoor je een duurzame en hoogwaardige afwerking krijgt. 

 • Wijzonol Zijdeglanslak Alkyd (voor binnen)

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige zijdeglanslak voor binnen op basis van alkydhars. Deze universele verf staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende kras- en stootbestendigheid. Schilders waarderen de verf vanwege de eenvoudige verwerking en mooie vloei. Het is ideaal voor het overschilderen van eerder met alkydlak geschilderd houtwerk. 

 • Wijzonol Dekkend Hoogglans

  Vanaf € 26,95

  Wijzonol Dekkend Hoogglanslak is de perfecte keuze voor een hoogglanzende afwerking buitenshuis. Deze lak is geschikt voor nieuw, onbehandeld hout (voorbehandeld met Wijzonol Dekkend Grondlak), evenals bestaand schilderwerk zoals ramen, kozijnen, deuren, gevelbetimmering en meer. Ook voorbehandeld metaal en kunststof kunnen worden overschilderd met deze lak. Breng dunne lagen aan voor het beste resultaat. Bestel deze hoogglanslak vandaag nog bij Verfspot.nl voor een prachtige en duurzame afwerking van jouw buitenoppervlakken. 

 • Wijzonol Kleurtester

  Vanaf € 8,95

  0,25 ltr. Wijzonol kleurtester, muurverf.

 • Wijzonol Hoogglanslak Alkyd (voor binnen)

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige terpentinegedragen hoogglans lak speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze verf is ideaal voor het aflakken van meubels, kozijnen, deuren en ander houtwerk. Daarnaast is het ook geschikt voor voorbehandeld metaal en kunststof. Belangrijk is dat het oppervlak vooraf behandeld wordt met een grondverf of een multiprimer. De lak biedt uitstekende kras- en slijtvastheid, maar kan bij blootstelling aan weinig UV-licht enigszins vergelen. 

 • Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

  Vanaf € 39,95

  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is dé topkwaliteit lak voor buitentoepassingen. Deze hoogglans verf biedt uitstekende buitenduurzaamheid en behoudt langdurig zijn prachtige hoge glans. Met deze lak ben je verzekerd van een optimale bescherming en een professioneel resultaat. De LBH SDT Ultra Hoogglanslak is het hele jaar door te verwerken en heeft een perfecte vloeiing. Wil je de allerbeste hoogglanslak van Wijzonol die tot wel 12 jaar onderhoudsvrij is? Kies dan zonder twijfel voor deze lak. 

 • Wijzonol Projectlatex

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Projectlatex is een hoogwaardige, watergedragen binnenmuurverf met een zeer matte afwerking en uitstekende dekkracht. Deze oplosmiddelvrije muurverf is prettig te verwerken en biedt een duurzame bescherming voor diverse ondergronden zoals beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en glasweefselbehang. Daarnaast is Wijzonol Projectlatex waterdampdoorlatend en eenvoudig wasbaar, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes die vaak gereinigd moeten worden.

  * 2.5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

 • Wijzonol Grondverf Aqua

  Vanaf € 17,95

  Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is een sneldrogende en goed dekkende grondverf die ideaal is voor binnen. Deze universele grondverf is geurarm en geschikt voor het schilderen van nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk, voorbehandeld metaal en kunststof. Het is perfect voor het schilderen van ramen, kozijnen, deuren en aftimmeringen. Deze grondverf vormt de ideale basis voor de Wijzonol Zijdeglans, Hoogglans of Matlak op waterbasis, maar kan ook moeiteloos worden overschilderd met andere watergedragen lakken. Dankzij de snelle droging en goede hechting is deze grondverf gemakkelijk en prettig te verwerken. 

 • Wijzonol Wijzotex Mat

  Vanaf € 18,95

  Wijzonol Wijzotex Mat is een matte muurverf speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Het is de ideale keuze voor het schilderen van muren en plafonds in woonkamers, slaapkamers en gangen. Profiteer nu van onze scherpe prijs voor deze hoogwaardige muurverf! Wijzonol Wijzotex Mat biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en is licht afneembaar, schrobklasse 2.  De muurverf laat zich moeiteloos aanbrengen, dekt goed en droogt gelijkmatig op. Met deze voordelige muurverf haal je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een prachtige matte afwerking. Bestel nu deze uitstekende muurverf bij Verfspot.nl.