klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Lijst van producten op merk Wijzonol

Actieve filters

 • Wijzonol Grondverf

  Vanaf € 19,95

  Wijzonol Grondverf Alkyd Wit is een hoogwaardige terpentinegedragen grondverf die de ondergrond beschermt en egaliseert voor een strakke afwerking. Deze grondverf zorgt voor een uitstekende hechting op onbehandeld hout en oudere verflagen. Met Wijzonol Grondverf Alkyd Wit kun je het hout tot ongeveer één jaar beschermen zonder afwerklaag. De grondverf heeft een mooie vloei en is zeer eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kun je met deze grondverf een perfecte basis leggen voor je lakwerk. Het zorgt voor een glad en strak oppervlak, waardoor je lakverf moeiteloos kunt aanbrengen. Bestel deze grondverf vandaag nog bij Verfspot.nl en profiteer van de uitstekende eigenschappen en gebruiksgemak. 

 • Wijzonol Grondverf

  Vanaf € 16,95

  Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige universele grondverf op basis van terpentine. Deze grondverf is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Het is geschikt voor het gronden van hout en het overgronden van (voor)behandeld hout, metaal, kunststof en bestaand schilderwerk. De Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar heeft een mooie vloei en is eenvoudig te verwerken. Dankzij de goede schuurbaarheid kunnen eventuele onvolkomenheden gemakkelijk worden weggewerkt, waardoor je een strak en mooi eindresultaat kunt bereiken. Bestel de Wijzonol Grondverf Terpentineverdunbaar bij Verfspot.nl voor een scherpe prijs en ga aan de slag met je schilderproject. 

 • Wijzonol Dekkend Tuinbeits

  Vanaf € 26,95

  Wijzonol Tuinbeits Dekkend - Deze veelzijdige beits kan worden gebruikt als grond-, tussen- en afwerklaag, waardoor je met slechts één product een complete schilderbeurt kunt uitvoeren. Ideaal voor het behandelen van tuinmeubilair, tuinhuisjes, schuttingen en pergola's. Wijzonol Tuinbeits Dekkend biedt duurzame bescherming tegen invloeden van het weer en zorgt tegelijkertijd voor een prachtige uitstraling. Bescherm en verfraai jouw tuin en terras met Wijzonol Tuinbeits Dekkend en geniet van een langdurig mooie uitstraling. 

 • Wijzonol Matlak

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Matlak Alkyd is een duurzame matte lakverf op terpentinebasis, speciaal ontworpen voor gebruik binnenshuis. Deze kras- en stootvaste lak staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende verwerkingseigenschappen. De unieke matte uitstraling van deze verf zorgt voor een verbluffend resultaat. Met zijn goede vloeiing en uitmuntende dekkracht is deze lak ideaal voor het schilderen van meubels, deuren, keukenkastjes en diverse andere oppervlakken. Bestel nu bij Verfspot.nl . Geef je interieur een prachtige matte afwerking met Wijzonol Matlak Alkyd!

 • Wijzonol Zijdeglanslak

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Zijdeglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige zijdeglanslak voor binnen op basis van alkydhars. Deze universele verf staat bekend om zijn minimale vergeling en uitstekende kras- en stootbestendigheid. Schilders waarderen de verf vanwege de eenvoudige verwerking en mooie vloei. Het is ideaal voor het overschilderen van eerder met alkydlak geschilderd houtwerk. 

 • Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf

  Vanaf € 26,95

  Wijzonol Silicon Alkyd Systeemverf is een veelzijdige vochtregulerende halfglanzende grond- en aflak voor buiten. Deze verf is perfect voor het schilderen van houtwerk, gevelbetimmeringen, schuren en andere grote houten oppervlakken, evenals voor onderhoud aan kozijnen en deuren. Het is een uitstekende keuze voor nieuw hout. Met zijn veelzijdigheid en hoogwaardige eigenschappen biedt deze verf de perfecte afwerking voor verschillende toepassingen. 

 • Wijzonol Hoogglanslak

  Vanaf € 12,95

  Wijzonol Hoogglanslak Terpentineverdunbaar is een hoogwaardige terpentinegedragen hoogglans lak speciaal ontwikkeld voor binnen. Deze verf is ideaal voor het aflakken van meubels, kozijnen, deuren en ander houtwerk. Daarnaast is het ook geschikt voor voorbehandeld metaal en kunststof. Belangrijk is dat het oppervlak vooraf behandeld wordt met een grondverf of een multiprimer. De lak biedt uitstekende kras- en slijtvastheid, maar kan bij blootstelling aan weinig UV-licht enigszins vergelen. 

 • Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak

  Vanaf € 39,95

  Wijzonol LBH SDT Ultra Hoogglanslak is dé topkwaliteit lak voor buitentoepassingen. Deze hoogglans verf biedt uitstekende buitenduurzaamheid en behoudt langdurig zijn prachtige hoge glans. Met deze lak ben je verzekerd van een optimale bescherming en een professioneel resultaat. De LBH SDT Ultra Hoogglanslak is het hele jaar door te verwerken en heeft een perfecte vloeiing. Wil je de allerbeste hoogglanslak van Wijzonol die tot wel 12 jaar onderhoudsvrij is? Kies dan zonder twijfel voor deze lak. 

 • Wijzonol Kleurtester

  Vanaf € 8,95

  0,25 ltr. Wijzonol kleurtester, muurverf.

 • Wijzonol Grondverf Aqua

  Vanaf € 16,95

  Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is een sneldrogende en goed dekkende grondverf die ideaal is voor binnen. Deze universele grondverf is geurarm en geschikt voor het schilderen van nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk, voorbehandeld metaal en kunststof. Het is perfect voor het schilderen van ramen, kozijnen, deuren en aftimmeringen. Deze grondverf vormt de ideale basis voor de Wijzonol Zijdeglans, Hoogglans of Matlak op waterbasis, maar kan ook moeiteloos worden overschilderd met andere watergedragen lakken. Dankzij de snelle droging en goede hechting is deze grondverf gemakkelijk en prettig te verwerken. 

 • Wijzonol Projectlatex

  Vanaf € 23,95

  Wijzonol Projectlatex is een hoogwaardige, watergedragen binnenmuurverf met een zeer matte afwerking en uitstekende dekkracht. Deze oplosmiddelvrije muurverf is prettig te verwerken en biedt een duurzame bescherming voor diverse ondergronden zoals beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en glasweefselbehang. Daarnaast is Wijzonol Projectlatex waterdampdoorlatend en eenvoudig wasbaar, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes die vaak gereinigd moeten worden.

  * 2.5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

 • Wijzonol Hechtprimer Aqua

  Vanaf € 19,95

  Wijzonol Hechtprimer Acryl is een watergedragen grondverf die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze primer is ideaal voor het voorbehandelen van houten, metalen en kunststof meubels, deuren en kozijnen. De grondverf droogt snel, maar het duurt enkele dagen voordat deze volledig is uitgehard, zodat de hechting optimaal is. Je kunt de grondverf overschilderen met een watergedragen lak voor een duurzame afwerking. Met Wijzonol Hechtprimer Acryl leg je een stevige basis voor je schilderwerk, zowel binnen als buiten. Vertrouw op de kwaliteit van Wijzonol voor een professioneel resultaat.