Perfax Behangplaksel Metyl

Perfax Behangplaksel Metyl is de ideale keuze voor zowel normaal als zwaar behang. Door methylcellulose is het extra sterk, vlekt en klontert niet. Geschikt voor diverse behangsoorten, waaronder normaal en zwaar behang, is het behangplaksel goed corrigeerbaar en vochtbestendig. Voor een perfect resultaat adviseren we Perfax Metyl voor nieuwe pleisterlagen. Voor een optimale hechting op verschillende ondergronden biedt Perfax diverse oplossingen. Bestel nu bij Verfspot voor een feilloze behangervaring!

Verpakking
€ 8,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Perfax Behangplaksel Metyl

Perfax Behangplaksel Metyl, in een handige verpakking van 125 gram, is de perfecte keuze voor het behangen van zowel normaal als zwaar behang. Met extra sterke eigenschappen en vlekt en klontert niet dankzij de methylcellulose, is dit behangplaksel geschikt voor diverse behangsoorten. Het is vochtbestendig en corrigeerbaar, waardoor het een ideale oplossing is voor verschillende behangprojecten.

 

Kenmerken van Perfax Behangplaksel Metyl:

- Extra Sterk: Perfax Metyl Behangplaksel is ontworpen om te voldoen aan de eisen van zowel normaal als zwaar behang, waardoor het een veelzijdige keuze is voor diverse behangklussen.

- Vlekt en Klontert Niet: De formule op basis van hoogwaardige methylcellulose zorgt ervoor dat het behangplaksel niet klont, wat resulteert in een nette en professionele afwerking.

- Geschikt voor Alle Soorten Behang: Of het nu gaat om normaal behang of zwaar behang, Perfax Metyl is geschikt voor verschillende behangsoorten, waardoor het een flexibele keuze is voor uiteenlopende projecten.

 

Verwerkingsvoorschriften:

Aanmaken van het Plaksel: Voeg de volledige inhoud van een pakje Perfax Behangplaksel Metyl toe aan de juiste hoeveelheid koud leidingwater volgens de aangegeven tabel. Gebruik de Perfax Roerspaan voor een optimale vermenging en roer krachtig door tot een glad mengsel is verkregen. Herhaal het roeren na ongeveer 20 minuten voor het beste resultaat.

 

Voorbereiding van de Ondergrond: Zorg voor een schone, droge, vaste, vlakke en licht absorberende ondergrond. Het oude behang kan eenvoudig worden doorgeprik, gevolgd door het gebruik van Behangafweekmiddel. Na het verwijderen van oud behang, reinig de ondergrond. Vul scheuren en gaten met geschikt vulmiddel en bereid sterk zuigende ondergronden voor volgens de aangegeven tabel.

 

Behangen: Breng het behangplaksel voldoende en gelijkmatig aan op de rugzijde van het behang met bijvoorbeeld de Perfax Lijmkwast. Laat het behang inweken en breng het op de wand aan. Gladstrijken met een borstel of doek, en aandrukken met een behangroller zorgen voor een naadloze afwerking. Voor behang zonder reliëf, gebruik de Behangspatel voor het gladstrijken.

 

Feilloze Afwerking: Voor een feilloze afwerking aan plinten, plafonds en meer, maak gebruik van de Behangliniaal.

 

Eigenschappen

Soortelijk gewicht: 0,24-0,3

Voornaamste grondstof: gereinigde metylcellulose

Oplossend vermogen: ca. 20 minuten in koud water

pH-waarde: ca. 7 (neutraal)

Uiterlijk na oplossing: transparant, gelei-achtig

 

Toepassing Aanmaken in Voor +/-

Voorlijmen 10 liter water 50 m²

Licht behang 8,5 liter water 45 m² = +/- 9 rollen

Normaal behang 7,5 liter water 35 m² = +/- 7 rollen

Zwaar en droog afstripbaar behang 6 liter water 30 m² = +/- 6 rollen

 

Voor een moeiteloze en professionele behangervaring is Perfax Behangplaksel Metyl de juiste keuze. Bestel het nu bij Verfspot en maak je behangproject een succes!

Perfax

Specifieke referenties