Wijzonol Projectlatex

Wijzonol Projectlatex is een hoogwaardige, watergedragen binnenmuurverf met een zeer matte afwerking en uitstekende dekkracht. Deze oplosmiddelvrije muurverf is prettig te verwerken en biedt een duurzame bescherming voor diverse ondergronden zoals beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en glasweefselbehang. Daarnaast is Wijzonol Projectlatex waterdampdoorlatend en eenvoudig wasbaar, waardoor het een ideale keuze is voor ruimtes die vaak gereinigd moeten worden.

* 2.5 liter en 5 liter verpakkingen worden geleverd in blanco emmers. Deze zijn voorzien van productinformatie, en worden overgegooid vanuit originele 10 liter emmers.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
Droogvertrager toevoegen
€ 23,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Projectlatex

Wijzonol Projectlatex is een hoogwaardige binnenmuurverf met uitstekende eigenschappen die zorgen voor een prachtige afwerking van je muren. Deze muurverf biedt een goede dekking, is oplosmiddelvrij en daardoor minder belastend voor het milieu. Bovendien is het prettig om mee te werken vanwege de soepele verwerking. 

De Wijzonol Projectlatex is matte en watergedragen muurverf die licht afneembaar is.

Deze veelzijdige muurverf is geschikt voor diverse ondergronden, waaronder beton, schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk, gips- en boardplaten, houtwolcementplaten en glasweefselbehang. Hierdoor kun je deze verf gebruiken voor een breed scala aan projecten in huis. 

Bij het kiezen van de kleur is het belangrijk om te weten dat de kleuren op de online kleurenkaart slechts een indicatie zijn en kunnen afwijken van de werkelijkheid. We raden aan om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier voor een nauwkeurigere weergave. 

Let op dat op kleur gemengde muurverven niet geretourneerd kunnen worden. Als je kiest voor 100% wit, krijg je verf zonder kleurpigmenten en mag deze wel geretourneerd worden. 

Muurverf is niet alleen een kwestie van kleur, maar ook van bescherming. Daarom leveren wij enkel hoogwaardige verf die gemengd is met de door de producent voorgeschreven kleurpasta's om een langdurige bescherming te garanderen. 

Met Wijzonol Projectlatex ben je verzekerd van een duurzame en kwalitatieve muurverf die zorgt voor een prachtige afwerking van je interieur. Bestel nu jouw Wijzonol Projectlatex verf bij Verfspot.nl en geef je muren de perfecte uitstraling die ze verdienen.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Muurverf
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat
Schrobklasse
3

Specifieke referenties

Perfect
rating 10

Dekt perfect!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in