Wijzonol Buiten Muurverf

Wil je je buitenmuren een frisse uitstraling geven? Kies dan voor Wijzonol Muurverf voor Buiten! Deze watergedragen muurverf heeft een eiglanzende afwerking en biedt uitstekende duurzaamheid, zelfs in weer en wind. De gladde structuur van deze muurverf zorgt voor een strak en professioneel resultaat. Het prettige verwerken van deze muurverf maakt het schilderen een plezierige ervaring. Met de juiste voorbereiding en een goede kwast of roller kun je eenvoudig een gelijkmatige laag aanbrengen.  Bij Verfspot.nl vind je een ruim assortiment aan Wijzonol producten, waaronder muurverven voor buiten.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 23,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL MUURVERF VOOR BUITEN

WATERGEDRAGEN, DUURZAAM EN REINIGBAAR

Met Wijzonol Muurverf voor Buiten geef je jouw buitenmuren een prachtige uitstraling en uitstekende bescherming. Deze watergedragen muurverf op basis van acrylaatdispersie biedt een eiglanzende afwerking en is speciaal ontworpen voor gebruik buitenshuis.

Deze buiten muurverf is geschikt voor diverse steenachtige ondergronden, zoals beton, metsel- en pleisterwerk, en plaatmateriaal. Of het nu gaat om het schilderen van muren, stenen gevel of stenen woning, Wijzonol Muurverf voor Buiten zorgt voor een duurzame en mooie afwerking.

Belangrijkste kenmerken van Wijzonol Muurverf voor Buiten zijn de goede dekkracht, uitstekende reinigbaarheid en prettige verwerking. De muurverf valt in schrobklasse 1, waardoor je de muur moeiteloos kunt schoonmaken zonder dat de muurverf beschadigt. Daarnaast is de muurverf vocht- en weersbestendig, waardoor jouw buitenmuren langdurig beschermd blijven.

Bij het aanbrengen van Wijzonol Muurverf voor Buiten dien je rekening te houden met de droogtijden. Na ongeveer 2 uur is de verf stofdroog en na 8-10 uur overschilderbaar. Voor een optimaal resultaat worden drie lagen aanbevolen. Het verbruik varieert van 7 tot 9 vierkante meter per liter, afhankelijk van de ondergrond en applicatiemethode.

Deze muurverf is eenvoudig aan te brengen met een kwast of roller. Bij Verfspot.nl vind je een ruim assortiment aan Wijzonol producten, waaronder muurverven voor buiten. Laat je adviseren door onze specialisten en bestel vandaag nog de juiste muurverf voor jouw buitenproject. Kies de gewenste kleur uit onze online kleurenwaaier en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service!

Let op: Kleuren van de online kleurenwaaier zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. We adviseren altijd om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier. Op kleur gemengde verven kunnen niet worden geretourneerd. Bij Verfspot.nl staat kwaliteit voorop, daarom leveren wij uitsluitend eersteklas verf gemengd met de voorgeschreven kleurpasta's voor optimale bescherming.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Muurverf
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Water
Ondergrond
Muur en plafond, en steenachtige ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Eiglans
Schrobklasse
1

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Muurverf Buiten

Wijzonol Muurverf voor Buiten Kenmerkenblad

goed dekkend
rating 10
muurverf dekte in 1 keer

Je bent misschien ook geïnteresseerd in