Owatrol Olie

Owatrol Olie is een kleurloos antiroestmiddel dat direct op roest kan worden aangebracht zonder vooraf te hoeven zandstralen of schuren. Het verdrijft lucht en vocht uit de ondergrond en vormt een beschermende, isolerende en soepele film. Het kan ook als additief worden gebruikt voor verf, beits en vernis op alkyd- en alkyd-urethaanbasis, waardoor het de verf roestwerend maakt en voor een betere verwerkbaarheid en hechting zorgt. Het is veelzijdig, eenvoudig in gebruik en kan als hechtlaag worden gebruikt voor alle soorten ondergronden.

Verpakking
€ 17,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Owatrol Olie is een kleurloos antiroestmiddel dat zorgt voor bescherming en isolatie van alle soorten ondergronden. Het kan direct op roest worden aangebracht zonder vooraf te hoeven zandstralen of schuren. Het verdrijft lucht en vocht uit de ondergrond en vormt een beschermende, isolerende en soepele film.

Als additief voor verf, beits en vernis op alkyd- en alkyd-urethaanbasis, maakt Owatrol Olie de verf roestwerend. Het zorgt voor een betere verwerkbaarheid en een betere hechting. Bovendien maakt het de verffilm soepeler en blijft de roestkleur behouden, terwijl het oppervlak wordt beschermd.

Owatrol Olie is eenvoudig in gebruik en kan als hechtlaag worden gebruikt voor alle soorten ondergronden. Het heeft een hoog bevochtigingsvermogen en kan worden gebruikt op ferro- en non-ferrometalen, kunststoffen, glas en hout.

De afwerking droge laag van Owatrol Olie is transparant en zijdeglanzend. Het bindmiddel is alkydharsen en het oplosmiddel is White Spirit. 

Owatrol Olie is zeer veelzijdig en kan worden gebruikt als grondlaag voor afwerking met verf of vernis. Het kan worden gebruikt met alle luchtdrogende vernissen, verven, lakken en beitsen op alkydbasis, olieverven, synthetische verven, eencomponent-urethaansystemen, verven op basis van asfaltbitumen en lakplamuur. Het kan niet worden toegevoegd aan sneldrogende verven, verven op basis van chloorrubber of tweecomponentensystemen.

Owatrol Olie kan worden overschilderd met alle verven op alkydbasis en ook met verven op waterbasis (bij afwerking met verf op waterbasis, 5 dagen laten drogen bij 20°C – 50% RV). Het kan worden aangebracht met een verfborstel, rol of verfpistool en heeft een droogtijd van ongeveer 24 uur bij een omgevingstemperatuur tussen +5°C en +35°C.

Bestel nu Owatrol Olie bij Verfspot.nl en profiteer van de voordelen van dit product!

owatrol

Datasheet

Kwaliteit
Professioneel

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in