Wijzonol Muurvoorstrijk

Wijzonol Muurvoorstrijk is een hoogwaardig waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze acrylaatdispersie-gebaseerde voorstrijk biedt snelle droging, uitstekende hechting en vermindert de zuiging van de ondergrond. Het creëert een optimale basis voor het aanbrengen van verf op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden, zoals beton, metsel- en pleisterwerk, en plaatmateriaal. Het is ook ideaal als grondlaag onder Wijzonol muurverven en andere acrylaatdispersie muurverven. Dit sneldrogende voorstrijkmiddel zorgt voor een duurzaam resultaat. Bestel Wijzonol Muurvoorstrijk bij Verfspot.nl voor een professionele afwerking van je muren. Op dit product zit mogelijk een extra werkdag verzending.

Verpakking
€ 29,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL MUURVOORSTRIJK

Wijzonol Muurvoorstrijk is een hoogwaardig waterverdunbaar voorstrijkmiddel dat zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Dit voorstrijkmiddel, op basis van acrylaatdispersie, biedt snelle droging, uitstekende hechting en vermindert de zuiging van de ondergrond. Met Wijzonol Muurvoorstrijk creëer je een optimale basis voor het aanbrengen van verf op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden, zoals beton, metsel- en pleisterwerk, en plaatmateriaal. Daarnaast is het ook ideaal als grondlaag onder Wijzonol muurverven en andere acrylaatdispersie muurverven.

Met 1 liter Wijzonol Muurvoorstrijk kun je ongeveer 3-5m² bedekken, afhankelijk van de structuur en zuiging van de ondergrond. Dit voorstrijkmiddel droogt snel, meestal al na ongeveer 1 uur, en is overschilderbaar na ongeveer 4 uur. Het zorgt voor een goede voorbereiding en een duurzaam resultaat.

Of je nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, Wijzonol Muurvoorstrijk is een essentieel product om een gladde en egale afwerking van je muren te bereiken. Het zorgt ervoor dat de verf gelijkmatig wordt geabsorbeerd en voorkomt dat de verf in de ondergrond trekt. Hierdoor krijg je een betere dekking en een mooier eindresultaat.

Het gebruik van Wijzonol Muurvoorstrijk is eenvoudig. Voor gebruik dien je de ondergrond goed schoon te maken en eventuele losse delen te verwijderen. Breng de voorstrijk gelijkmatig aan met een kwast, roller of verfspuit. Zorg ervoor dat de ondergrond volledig bedekt is en laat het drogen volgens de aanbevolen droogtijd. Na het drogen kun je de muur verven met de gewenste verf, zoals Wijzonol muurverven, om het gewenste eindresultaat te bereiken.

Het is belangrijk om te vermelden dat Wijzonol Muurvoorstrijk geschikt is voor zuigende en poreuze ondergronden. Als je te maken hebt met niet-zuigende ondergronden, zoals gesloten beton of reeds geschilderde oppervlakken, is het raadzaam om een geschikte primer te gebruiken die specifiek is ontworpen voor dergelijke ondergronden.

Wijzonol is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en betrouwbare resultaten. Met Wijzonol Muurvoorstrijk ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat je helpt om een duurzame en professionele afwerking van je muren te realiseren.

Bij Verfspot.nl kun je Wijzonol Muurvoorstrijk gemakkelijk en snel bestellen. We bieden een ruime selectie aan verfproducten en accessoires, zodat je alles wat je nodig hebt op één plek kunt vinden. Bestel vandaag nog en maak je klaar om je muren een prachtige en langdurige afwerking te geven met Wijzonol Muurvoorstrijk.

Wijzonol

Datasheet

Kwaliteit
Professioneel

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in