Ammoniak Oplossing

Ammoniak 5% is een krachtige oplossing voor het effectief reinigen en ontvetten van verschillende oppervlakken, waaronder ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Ook geschikt voor ontvetten van schilderwerk. Bij het schoonmaken van je oven  meng je 1 deel ammoniak met 5 delen warm water. Let op: meng het nooit met bleek en/of chloorproducten en wees voorzichtig met gekleurde stoffen. Bestel bij Verfspot.nl voor een betaalbare en gemakkelijke oplossing die uitstekende resultaten oplevert. 

Verpakking
€ 1,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Ammoniak Oplossing - Effectieve Reiniging en Ontvetting

Ammoniak 5% is een krachtige oplossing die geschikt is voor het reinigen en schoonmaken van verschillende oppervlakken. Deze oplossing is ideaal voor het reinigen van bijvoorbeeld ovens, ruiten, kasten, spiegels, beits, lijm en inkt. Bovendien kan het worden gebruikt voor het ontvetten van schilderwerk.

De ammoniakoplossing is eenvoudig te gebruiken. Bij het schoonmaken van je oven, meng je 1 deel ammoniak met 5 delen warm water en was je de oven met het mengsel. 

Het is belangrijk om ammoniak nooit te mengen met bleek en/of chloorproducten. Bovendien moet je voorzichtig zijn met gekleurde stoffen, omdat ammoniak naast een vetoplosser ook een bleekfunctie heeft. Handig om te weten; bij gebruik van ammoniak oplossing bij het ontvetten van je schilderwerk, deze nog na te spoelen met water zodat alle vuil- en vet resten zijn verwijderd. 

Als je op zoek bent naar een krachtige oplossing voor het reinigen en ontvetten van oppervlakken, dan is Ammoniak Oplossing de juiste keuze. Het is een effectieve en betaalbare oplossing die gemakkelijk te gebruiken is en uitstekende resultaten oplevert. Bestel vandaag nog bij Verfspot.nl en maak je huis schoon en fris met Ammoniak Oplossing! 

bleko

Specifieke referenties

Downloaden

Je bent misschien ook geïnteresseerd in