Anza Flex Schuurblokken (2 st.)

De Anza Flex Schuurblokken zijn hoogwaardige foam schuurblokken die duurzaam zijn en niet snel kapot gaan. Ze zijn geschikt voor droog en nat schuren en worden geleverd in een verpakking met 2 schuurblokken met verschillende schuurkorrels voor grove en fijne schuurwerkzaamheden. De schuurblokken zijn veelzijdig inzetbaar voor verschillende materialen en schuurwerkzaamheden en liggen goed in de hand. Ze kunnen na gebruik worden uitgespoeld met water. Kies voor de Anza Flex Schuurblokken als je op zoek bent naar het beste gereedschap voor al je schuurwerkzaamheden.

€ 3,95
incl. BTW
Aantal

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Anza Flex Schuurblokken

Als professionele schilder en doe-het-zelver wil je altijd de beste materialen gebruiken. Daarom ben je op zoek naar een schuurblok van topkwaliteit. Een schuurblok dat niet alleen duurzaam is, maar ook goed in de hand ligt en de juiste schuurkorrel heeft voor de klus die je moet klaren.

De Anza schuurblokken zijn gemaakt van hoogwaardig foam, waardoor ze lang meegaan en niet snel kapot gaan. De schuurblokken kunnen gebruikt worden voor het droog en nat schuren van je oppervlak. Ze worden geleverd in een verpakking met 2 schuurblokken, één schuurblok is fijn/middel en de andere is middel/grof.

                                       

Veelzijdig inzetbaar:

De Anza Flex Schuurblokken zijn veelzijdig inzetbaar. Ze kunnen gebruikt worden voor het schuren van hout, metaal, kunststof en nog veel meer. Door de verschillende schuurkorrels kun je ze bovendien gebruiken voor grove en fijne schuurwerkzaamheden. Of je nu een oppervlak wilt afschuren, glad wilt maken of juist wilt opschuren voor een betere hechting van verf: met de Anza Flex Schuurblokken heb je altijd het juiste gereedschap in handen.

                                       

Voordelen van de Anza Flex Schuurblokken:

  • Duurzaam, de schuurblokken gaan lang mee en zijn gemaakt van hoogwaardig foam
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Veelzijdig inzetbaar, de schuurblokken zijn geschikt voor verschillende materialen en schuurwerkzaamheden
  • De schuurblokken liggen goed in de hand en zijn comfortabel om mee te werken
  • Zowel te gebruiken voor het droog en nat schuren
  • Uitspoelen met water na de klus, en ze zien er weer als nieuw uit

                                       

Conclusie:

Ben je op zoek naar een schuurblok van topkwaliteit voor professioneel gebruik? Kies dan voor de Anza Flex Schuurblokken van Verfspot.nl. Deze schuurblokken zijn duurzaam, gemakkelijk in gebruik en veelzijdig inzetbaar. Zo heb je altijd het beste gereedschap in handen voor al je schuurwerkzaamheden.

                                        

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Anza

Specifieke referenties

Je bent misschien ook geïnteresseerd in