Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer is dé topkwaliteit grondlak voor buiten, speciaal ontwikkeld als basislaag voor de S2U Allure Gloss & S2U Allure Satin. Deze veelzijdige primer is geschikt voor zowel het gronden als het overgronden/voorlakken van hout. Met deze verf leg je de perfecte basis voor jouw schilderwerk. De primer is vochtregulerend en droogt uitstekend, zelfs bij lagere temperaturen. Kies voor de beste voorbereiding van jouw buitenproject met de Sigma S2U Allure Primer. Bestel nu bij Verfspot.nl voor een langdurig mooi en duurzaam resultaat. Mogelijk een extra werkdag verzending.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 59,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer is de ideale grondverf voor een duurzaam en prachtig schilderresultaat met de S2U Allure Gloss of S2U Allure Satin. Deze hoogwaardige primer zorgt voor een perfecte hechting en kan het hele jaar door gebruikt worden bij temperaturen tussen 0°C tot 30°C. Zelfs bij lagere temperaturen droogt deze grondverf uitstekend en kan deze tot één jaar overstaan voordat je de lakverf aanbrengt.

De Allure Primer is speciaal ontwikkeld voor het gronden en overgronden van houtwerk en vormt de beste basis voor de S2U Allure Gloss en S2U Allure Satin. Let op: voor kunststof en metaal is een passende multiprimer noodzakelijk, zoals de Sigma Multiprimer of Sigma Multiprimer Rapid.

Om het beste eindresultaat te bereiken, is het kiezen van hoogwaardige kwasten en rollers essentieel. Bespaar hier niet op, want het zal het verschil maken in het schilderwerk. Ontdek ons handige stappenplan en tips voor het beste verfresultaat!

Na het gebruik van de Allure Primer als grondverf, kun je kiezen voor de bijpassende aflak. Ga je voor Sigma S2U Allure High Gloss (hoogglans) of Sigma S2U Allure Satin (zijdeglans)? Hoogglans biedt een uitstekende weerbestendigheid en langdurige bescherming, terwijl zijdeglans een iets gemakkelijkere applicatie heeft en toch eenvoudig schoon te maken is.

Kies voor topkwaliteit verf en schildermaterialen voor een resultaat dat lang mooi blijft. Sigma S2U Allure Primer en bijpassende aflak vind je bij Verfspot.nl. Bestel nu voor een prachtige en langdurige afwerking van jouw schilderproject!

Sigma

Datasheet

Verftype
4 Seizoenen verf
Grondverf - primer
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans

Specifieke referenties

Downloaden

Sigma S2U Allure Primer

Sigma S2U Allure Primer Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in