Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer biedt uitstekende vulling en hechting op diverse ondergronden. Deze hoogwaardige grondverf vult de ondergrond en egaliseert kleine oneffenheden, wat resulteert in een strak eindresultaat. Dankzij de hoge vulkracht en goede schuurbaarheid is deze Sikkens Rubbol Primer ideaal voor buitentoepassingen. Professionele schilders waarderen deze grondverf vanwege zijn hoge dekkracht. Bij Verfspot.nl vind je deze geliefde grondverf, waar kwaliteit voorop staat. Op dit product zit mogelijk een extra werkdag verzending.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 44,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer biedt uitstekende schuurbaarheid, vulling, dekkracht en hechting op diverse ondergronden. Deze vochtregulerende grondverf is ideaal voor buitentoepassingen, zoals het gronden en overgronden van geveltimmerwerk, onbehandeld hout en reeds voorbehandelde metalen en kunststoffen. De Rubbol Primer van Sikkens vult de ondergrond en egaliseert kleine oneffenheden, waardoor een strak eindresultaat wordt bereikt. Professionele schilders waarderen deze grondverf vanwege zijn hoge dekkracht. Bij Verfspot.nl vind je de beste aanbiedingen voor Sikkens Rubbol Primer en andere verfproducten.

Sikkens Rubbol Primer Grondverf: Eigenschappen en Toepassing

De Sikkens Rubbol Primer is geschikt voor temperaturen tussen 5°C en 30°C, waardoor deze grondverf het hele jaar door kan worden gebruikt. Bovendien kan de Rubbol Primer tot een jaar lang bescherming bieden aan houtwerk zonder dat er een eindlaag hoeft te worden aangebracht. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om aan het einde van het seizoen je houtwerk te beschermen tegen de komende winter. In het voorjaar kun je vervolgens het schilderwerk afronden met bijvoorbeeld Sikkens Rubbol SB, Sikkens Rubbol Satura of Sikkens Rubbol Finura High Gloss. De Rubbol Primer kan worden aangebracht met een kwast of roller en heeft een snelle droogtijd. Na ca. 18-20 uur is de grondverf overschilderbaar. Met een verbruik van ca. 14-16 m2 per liter biedt een blik Rubbol Primer een goede dekking voor diverse oppervlakken.

Sikkens Rubbol Primer: Kleurkeuze en Kleurpigmenten

Bij het kiezen van de kleur voor je Sikkens Rubbol Primer is het belangrijk om deze af te stemmen op de kleur van de eindlaag. Houd er rekening mee dat kleuren op de online kleurenwaaier slechts ter indicatie zijn en kunnen afwijken van de werkelijkheid vanwege beeldscherminstellingen. We raden altijd aan om een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier voor een nauwkeuriger beeld. Op Verfspot.nl kun je direct de gewenste kleur noteren in het daarvoor bestemde vakje bij je bestelling.

Sikkens Rubbol Primer: Duurzaamheid en Biobased Verf

Sikkens hecht veel waarde aan duurzaamheid en produceert verf met behoud van kwaliteit. De Sikkens Rubbol Primer heeft een biobased klasse één conform ASTM D6866, wat betekent dat deze grondverf voor 20-40% uit biobased ingrediënten bestaat. Zo draag je bij aan een duurzamere keuze in verfproducten.

Sikkens Rubbol Primer: Kopen bij Verfspot.nl

Bij Verfspot.nl vind je een ruim assortiment aan Sikkens Rubbol Primer en andere verfproducten. Profiteer van onze beste aanbiedingen en bestel eenvoudig online. Naast verf bieden we ook een breed scala aan kwasten, rollers, plamuur, schuurpapier en afplaktape, zodat je alles hebt wat je nodig hebt voor je schilderklus. Ons deskundige team staat klaar om gratis verfadvies te geven indien gewenst. Bestel je verf en benodigdheden op een moment dat jou het beste uitkomt en laat ze thuis of op de klus bezorgen.

Sikkens Rubbol Primer: Voor Hoogwaardige Resultaten

Kies voor de hoogwaardige Sikkens Rubbol Primer voor een perfecte basis voor je schilderwerk. Deze grondverf biedt uitstekende eigenschappen en zorgt voor een duurzame en beschermende afwerking. Wij leveren alleen eersteklas verf, gemengd met de door de producent voorgeschreven kleurpasta's, zodat je kunt vertrouwen op jarenlange bescherming van je oppervlakken.

Sikkens

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Binnen
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat
Duurzaamheid
Biobased

Specifieke referenties

Downloaden

Sikkens Rubbol Primer

Sikkens Rubbol Primer Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in