Wijzonol Grondverf Aqua

Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is een sneldrogende en goed dekkende grondverf die ideaal is voor binnen. Deze universele grondverf is geurarm en geschikt voor het schilderen van nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk, voorbehandeld metaal en kunststof. Het is perfect voor het schilderen van ramen, kozijnen, deuren en aftimmeringen. Deze grondverf vormt de ideale basis voor de Wijzonol Zijdeglans, Hoogglans of Matlak op waterbasis, maar kan ook moeiteloos worden overschilderd met andere watergedragen lakken. Dankzij de snelle droging en goede hechting is deze grondverf gemakkelijk en prettig te verwerken. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 16,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

WIJZONOL GRONDVERF WATERVERDUNBAAR

UITSTEKENDE DEKKING EN HECHTING VOOR BINNEN

Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is een sneldrogende en goed dekkende grondverf die speciaal is ontwikkeld voor gebruik binnenshuis. Met deze universele grondverf creëer je een uitstekende basis voor het schilderen van verschillende ondergronden, zoals nieuw, onbehandeld hout, bestaand schilderwerk, voorbehandeld metaal en kunststof. Het is de ideale keuze voor het schilderen van ramen, kozijnen, deuren en aftimmeringen.

Dankzij de geurarme formule is deze grondverf prettig en comfortabel om mee te werken. De snelle droging en goede hechting zorgen ervoor dat je efficiënt kunt werken en snel resultaat kunt behalen. Bovendien is deze grondverf eenvoudig te verwerken met zowel een kwast als een roller.

De Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is perfect te combineren met de Wijzonol Zijdeglans, Hoogglans of Matlak op waterbasis. Hiermee creëer je een duurzame en hoogwaardige afwerking. Natuurlijk kun je deze grondverf ook probleemloos overschilderen met andere watergedragen lakken.

Aanbrengen van de Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar is eenvoudig. Op onbehandeld hout kun je de grondverf direct aanbrengen, terwijl bij behandeld hout eerst een goede reiniging en mat schuren nodig is voordat de grondverf wordt aangebracht. De grondverf is klaar voor gebruik, maar kan indien nodig met water worden verdund. Let op dat de temperatuur hoger moet zijn dan 7 graden Celsius en de luchtvochtigheid lager dan 85% voor optimale resultaten.

Voor het aanbrengen van de Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar kun je zowel een kwast als een roller gebruiken. Wijzonol raadt aan om een langharige en soepele kwast te gebruiken voor het beste resultaat. In ons assortiment vind je diverse hoogwaardige acrylkwasten die geschikt zijn voor deze grondverf. Als je kiest voor een roller, zorgt een lakroller voor een optimaal resultaat.

Bij Verfspot.nl kun je de Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar tegen een goede prijs bestellen. Of je nu op zoek bent naar grondverf of wilt profiteren van een Wijzonol muurverf aanbieding, bij ons ben je aan het juiste adres. Deze grondverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dus je kunt de juiste keuze maken voor jouw project. Bekijk gerust ons uitgebreide assortiment Wijzonol verf.

Let op dat de kleuren van de online kleurenwaaier ter indicatie zijn en kunnen afwijken van de werkelijkheid vanwege beeldscherminstellingen. Wij raden aan om altijd een kleurkeuze te maken uit een papieren kleurenwaaier voor een nauwkeurige weergave. 

De Wijzonol Grondverf Waterverdunbaar wordt speciaal voor jou gemengd in de gewenste kleur. Daarom kan deze op kleur gemengde verf niet worden geretourneerd. Kies je echter voor 100% wit, dan kun je de verf wel retourneren, aangezien er geen kleurpigmenten zijn toegevoegd.

Bij Verfspot.nl staan we garant voor hoogwaardige verf die niet alleen kleur biedt, maar ook bescherming. We leveren uitsluitend eersteklas verf, gemengd met de voorgeschreven kleurpasta's van de fabrikant, voor langdurige bescherming van je schilderwerk.

Wijzonol

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Mat

Specifieke referenties

Downloaden

Grondverf Waterverdunbaar

Wijzonol Grondverf - Waterverdunbaar Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in