Sikkens Rubbol Primer Extra

Sikkens Rubbol Primer Extra is dé ideale basis voor onderhoudsschilderwerk. Deze hoogwaardige primer staat bekend om zijn uitstekende vullende eigenschappen en het gemakkelijk schuurbaar zijn. Hierdoor kun je moeiteloos werken met deze primer, wat resulteert in een gelijkmatige afwerking met een uitstekende dekkracht. Bij Verfspot.nl vind je deze kwaliteitsprimer voor een perfecte start van jouw schilderproject. Kies voor Sikkens Rubbol Primer Extra en geniet van duurzaam en professioneel onderhoudsschilderwerk. Bestel nu en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Verfspot.nl, jouw verfleverancier voor topkwaliteit verven en benodigdheden. Op dit product zit mogelijk een extra werkdag verzending.

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
  • max 250 tekens
Verpakking
€ 50,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

  • Persoonlijk contact
  • Al jaren ervaring op verfgebied
  • Wij leveren topproducten
  • Originele mengmachines en kleurpasta's

Sikkens Rubbol Primer Extra

Met Sikkens Rubbol Primer Extra ben je verzekerd van de beste basis voor je onderhoudsschilderwerk. Deze hoogwaardige grondverf voor buiten staat bekend om zijn uitstekende vullende eigenschappen en goede dekkracht. Daarnaast is de primer gemakkelijk schuurbaar, waardoor je moeiteloos een egale afwerking creëert. Sikkens Rubbol Primer Extra is geschikt als grond- en voorlak onder een duurzaam hoogglans systeem. Het is ideaal voor het gronden en overgronden van geveltimmerwerk, evenals voor het overgronden van reeds voorbehandelde metalen en harde kunststoffen. Deze vochtregulerende terpentinegedragen primer kan zonder bezwaar 1 jaar onafgeschilderd overstaan, mits er 2 lagen aangebracht zijn.

   

Belangrijkste Kenmerken:

- De beste basis voor onderhoudsschilderwerk

- Uitstekende vulling

- Goed schuurbaar

- Extreem hoge dekkracht

- Verwerkbaar van 5º tot 30˚C

- Vochtregulerend

- Terpentinegedragen primer

  

Systeeminformatie:

Houtwerk buiten

Rubbol Primer Extra kan in verschillende systemen als grond- en overgrondverf worden toegepast op reeds geschilderde ondergronden. Bij nieuw of onbehandeld houtwerk, is het bij voorkeur om te gronden met Rubbol Primer voor het beste resultaat. Bij Verfspot.nl vind je de hoogwaardige Sikkens Rubbol Primer Extra voor een professionele en duurzame afwerking van je schilderwerk. Bestel nu en profiteer van snelle levering en uitstekende service. Verfspot.nl, jouw verfleverancier voor topkwaliteit verven en benodigdheden.

    

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Sikkens

Datasheet

Verftype
Grondverf - primer
Toepassing
Buiten
Verfbasis
Terpentine
Ondergrond
Onbehandeld Hout
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Glans
Duurzaamheid
Biobased

Specifieke referenties

Downloaden

Rubbol Primer Extra

Sikkens Rubbol Primer Extra Kenmerkenblad

Je bent misschien ook geïnteresseerd in