Wijzonol Aqua Zijdeglans

Wijzonol Aqua Zijdeglans is een waterverdunbare zijdeglans lak voor binnen op basis van acrylaat technologie. Deze kras- en slijtvaste verf op waterbasis is handvetbestendig, goed vullend en vergeelt niet. Dankzij de goede vloei en langere open tijd is deze verf gemakkelijk te verwerken. Met uitstekende dekking en een prachtige zijdeglans afwerking zorgt Wijzonol Aqua Zijdeglans voor een stralend resultaat. Gebruik deze verf voor het schilderen van binnenoppervlakken zoals deuren, trappen, vloeren en kozijnen. Ontdek de eenvoudige verwerking en duurzame kwaliteit van Wijzonol Aqua Zijdeglans. Bestel nu bij Verfspot.nl. 

Productmaatwerk

Vergeet niet uw aanpassing op te slaan, voordat u het product aan uw winkelwagen kunt toevoegen
 • max 250 tekens
Verpakking
€ 62,95
incl. BTW
Aantal

Uw gekozen kleur:

Wij mengen deze verf speciaal voor jou in de gewenste kleur en product naar keuze, daardoor kan dit product niet worden geretourneerd.

rightbanner

klantenservice

Klantenservice

Leeuwarden: 058 212 43 18
Groningen: 050 31 33 755
Mail: info@verfspot.nl
WhatsApp

Waarom Verfspot?

 • Persoonlijk contact
 • Al jaren ervaring op verfgebied
 • Wij leveren topproducten
 • Originele mengmachines en kleurpasta's

Wijzonol Aqua Zijdeglans

Wijzonol Aqua Zijdeglans is een hoogwaardige waterverdunbare zijdeglans lak voor gebruik binnenshuis. Deze verf op waterbasis biedt uitstekende kras- en slijtvastheid, en is speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen handvet. Het vult oppervlakken goed op en zorgt voor een egale en duurzame afwerking. Een groot voordeel van deze verf is dat hij niet vergeelt, waardoor de kleuren langdurig mooi blijven.

    

De eigenschappen van Wijzonol Aqua Zijdeglans maken het een ideale keuze voor het schilderen van deuren, kozijnen en andere houten oppervlakken. De zijdeglanzende afwerking geeft een elegant en stijlvol effect. De verf heeft een goede vloei en langere open tijd, waardoor hij gemakkelijk te verwerken is. Bovendien biedt het een uitstekende dekking, waardoor je met een dunne laag al een prachtig resultaat krijgt.

     

Een van de voordelen van Wijzonol Aqua Zijdeglans is de oplosmiddelarme formule, waardoor de verf minder geur heeft en beter voor het milieu is. Daarnaast is de verf snel overschilderbaar, waardoor je efficiënt kunt werken. Met een liter verf kun je ongeveer 10,6 vierkante meter schilderen. Houd er rekening mee dat het rendement iets lager kan zijn dan bij andere watergedragen verven.

     

Deze zijdeglans lak is universeel overschilderbaar en kan worden toegepast op hout, staal, kunststof (pvc) en hout- en steenachtig plaatmateriaal. Zorg ervoor dat het oppervlak goed is voorbehandeld door het grondig te reinigen en mat te schuren voordat je de verf aanbrengt.

     

Technische specificaties:

 1. - Bindmiddel: Speciaal gemodificeerd waterverdunbaar urethan-acrylaat
 2. - Pigment: Hoogwaardige pigmenten
 3. - Dichtheid bij 20°C: Ongeveer 1,15 kg/dm³
 4. - Viscositeit bij 20°C: Ongeveer 115 K.U.
 5. - Vaste bestanddelen: Ongeveer 37% volume
 6. - Droogtijd bij 20°C en 65% relatieve vochtigheid:
 7. - Stofdroog na 1 uur
 8. - Overschilderbaar na ongeveer 4-5 uur

    

Het rendement van de verf is afhankelijk van de laagdikte en de applicatiemethode. Bij een droge laagdikte van 35 micrometer is het theoretisch rendement ongeveer 10,6 vierkante meter per liter verf. In de praktijk kan het rendement variëren tussen 60% en 85% van het theoretisch rendement, afhankelijk van de manier waarop de verf wordt aangebracht.

    

Wijzonol Aqua Zijdeglans is een betrouwbare keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardige zijdeglans lak voor binnenshuis. Met zijn uitstekende eigenschappen en duurzaamheid biedt deze verf een langdurige bescherming en een prachtige afwerking voor jouw interieur. Bestel nu bij Verfspot.nl en geniet van de kwaliteit en veelzijdigheid van Wijzonol Aqua Zijdeglans.

   

Vragen?

Kom gerust eens langs of neem contact op met onze klantenservice.

Leeuwarden: 058 212 43 18

Groningen: 050 31 33 755

E-mail: info@verfspot.nl

Datasheet

Verftype
Aflak
Toepassing
Binnen
Verfbasis
Water
Ondergrond
Geverfde ondergronden
Kwaliteit
Professioneel
Glansgraad
Zijdeglans

Specifieke referenties

Downloaden

Wijzonol Aqua Zijdeglans

Wijzonol Aqua Zijdeglans Kenmerkenblad

Top verf
rating 10
Erg fijne verf die lekker uitstrijkt! Top verf! Top bedrijf!

Je bent misschien ook geïnteresseerd in